hola

L’AMPA Els Aigüerols ha mostrat en un comunicat satisfacció per l’anunci fet pel conseller d’Educació, Josep Bargalló, de transformar el centre en institut escola amb edifici propi.

Aquesta havia estat una reclamació de l’Associació de Mares i Pares juntament amb la direcció de l’Escola i l’Ajuntament de Santa Perpètua. “Per a nosaltres, que el projecte educatiu del centre tingui continuïtat a Secundària és una molt bona notícia i el resultat de la feina molt ben feta al llarg d’aquests deu anys per part de l’equip humà de l’escola Els Aigüerols”, ha explicat la presidenta de l’AMPA, Isabel Román. L’Associació també ha expressat que caldrà continuar “al peu del canó” per tal que l’anunci del conseller sigui aviat una realitat i “seria la nostra voluntat que Santa Perpètua es pogués beneficiar ja el proper curs d’un institut escola amb tots els avantatges que això suposa per a l’alumnat i per al municipi”.

Pel que fa a la construcció del nou edifici, la presidenta de l’AMPA ha expressat que la fi sempre ha de ser poder comptar amb unes instal·lacions que donin cabuda a tot un projecte educatiu i que per això l’associació de mares i pares el continuarà reclamant “com ha fet sempre”


Foto: El conseller, representants municipals i la comunitat educativa d'Els aigüerols van celebrar el deu anys del centre / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]