hola

El Cementiri Municipal de Santa Perpètua ampliarà el seu horari entre avui dilluns 29 d’octubre i el dijous 1 de novembre amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

Segons informa la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Perpètua els dies 29, 30 i 31 d’octubre i l’1 de novembre l’equipament obrirà ininterrompudament de 9 a 18 hores. 

Agents de la Policia Local i membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil establiran un dispositiu especial per controlar el trànsit en els accessos i sortides i en la zona d’aparcament durant la jornada de l’1 de novembre. L’any passat, segons dades de Protecció Civil, per Tots Sants van visitar el cementiri unes 2.300 persones i van accedir gairebé 700 cotxes.

Bus urbà

La Regidoria de Mobilitat i Transport ha informat que el dia 1 de novembre hi haurà servei especial del bus urbà amb un recorregut amb sortida i arribada a la plaça Central (barri de la Florida). L’autobús tindrà parada al Cementiri amb un total de setze serveis durant la jornada. El departament municipal ha informat que el servei realitzarà el recorregut i les parades habituals a excepció de la situada a la Llagosta.

La primera sortida està programada a les 9.30 hores des de la plaça Central i l’últim servei sortirà des del Cementiri a les 18.15 hores. L’autobús sortirà de la plaça Central cada mitja hora entre les 9.30 i les 13 h i entre les 14.30 i les 18 hores. Les sortides des del Cementiri seran també cada mitja hora entre les 9.45 i les 13.15 h, i entre les 14.45 i les 18.15 hores.


Foto: Cementiri municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]