hola

Mariana Pérez Gómez, de 96 anys, ha estat la persona homenatjada durant la 79 ena Festa de la Gent Gran. Un miler de persones va assistir a aquest acte, que per primera vegada, es va desenvolupar a la Carpa que es va instal·lar a l'aparcament situat entre l'avinguda de l'Onze de Setembre i el carrer de Garcia Nieto.

La germana Mariana, que resideix al col·legi Sagrada Família va néixer l'any 1922 a Barjacoba Pias, municipi de Zamora. La germana Mariana es va mostrar molt agraïda per l’homenatge. L'acte va cloure la programació de la Setmana de la Gent Gran que es va desenvolupar entre l’1 i el 5 d’octubre. Fins ara l'homenatge se celebrava en el marc de la Festa Major però en aquesta ocasió l'Ajuntament ha considerat més idoni situar-lo dins de la Setmana de la Gent Gran que també commemora el Dia Internacional de la Gent Gran.

L'alcaldessa Isabel Garcia va manifestar que l'homenatge és el reconeixement a la nostra gent gran i en aquests moments necessitem més que mai compartir la vostra experiència i saviesa i heu continuat endavant superant tota mena de dificultats.

L'alcaldessa també va agrair als presidents de les entitats de gent gran, a les juntes i als socis i sòcies el seu treball al llarg de l'any per mantenir actives les associacions amb una presència destacada en l'agenda cultural i social de Santa Perpètua.

L'Ajuntament de Santa Perpètua va lliurar a la germana Mariana un ram de flors i una placa commemorativa. L'homenatjada va mostra el seu agraïment per aquest reconeixement.

Un miler de persones va assistir a la 79 Festa Homenatge de la Gent Gran que per primer cop s'ha desenvolupat en el marc de la Setmana de la Gent Gran. Els assistents consultats van coincidir en assenyalar que l'emplaçament de La Carpa és més idoni que l'Envelat de la Rambla i que també és més ampli i segur.


Foto: La germana Mariana Pérez amb el rams de flors, al centre de la imatge / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals
26 Abr 2024 09:50 - RedaccióAquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

La jornada de portes obertes a les escoles bressol municipals s’ha programat per al dissabte 27 d’abril [ ... ]

Salut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme
26 Abr 2024 09:25 - RedaccióSalut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Santa Perpètua anima a la població local a realitzar una [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella
26 Abr 2024 09:16 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella

Les persones que es trobin amb dificultats per descarregar o fer servir el nou aplicatiu mòbil de la [ ... ]