hola

La Regidoria de Relacions Ciutadanes torna a organitzar una Mostra d’Entitats amb l’objectiu que sigui un aparador de totes les associacions que existeixen a Santa Perpètua. En aquesta edició a més s’han plantejat canvis de lloc i d’horari ja que tindrà lloc a l’aparcament dels carrers de García Nieto, Puig i Cadaflach i l’avinguda de l’Onze de Setembre el dissabte 6 d’octubre de 16.30 a 21 hores. L’emplaçament a més permetrà que la mostra en sí tingui lloc dins de la carpa, però a l’exterior hi haurà un escenari on s’aniran succeint actuacions, bar i sala de projeccions.



Més d’una quarantena d’associacions de Santa Perpètua de Mogoda participaran a la Mostra d’Entitats, que organitza la Regidoria de Relacions Ciutadanes amb l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania la diversitat del teixit associatiu del municipi. La mostra serà el dissabte 6 d’octubre.

L’activitat tindrà lloc a la carpa que s’instal·larà a l’aparcament situat entre els carrers de García Nieto i Puig i Cadafalch i l’avinguda de l’Onze de Setembre i es desenvoluparà entre les 16.30 i les 21 hores.

A l’exterior es muntarà un escenari on es faran les actuacions d’algunes de les entitats participants a la Mostra i a partir de les 21 h s’ha programat un concert del grup perpetuenc JBoys. Aquesta és una de les novetats de la Mostra d’Entitats 2018. També la possibilitat de prendre begudes i entrepans freds i calents a l’exterior en una barra de bar gestionada per l’ONGD Alkaria.

Una altra novetat és l’espai de projeccions que es trobarà a l’exterior de la gran carpa on tothom que vulgui podrà passar per veure projeccions audiovisuals de les entitats participants a la Mostra.

Un total de 44 associacions locals participaran en aquesta nova edició de la Mostra d’Entitats. Aproximadament la meitat prendran part de manera activa a la gimcana que permetrà obtenir premis. Les entitats que han volgut han preparat una prova. Els participants hauran de recollir el llibret de la Mostra i a mida que vagin superant-les, les entitats posaran un segell. El mínim per optar a premis és emplenar deu caselles que són les que donen dret a una butlleta, dues butlletes si són quinze i a partir de vint tres butlletes. El sorteig es durà a terme a les 20.30h a l’escenari i les persones premiades podran escollir un regal del llistat ja que són cedits per les entitats participants a la Mostra i per la Regidoria de Relacions Ciutadanes.

Les entitats que oferiran actuacions seran Bailamos, Asociación Dominicana Sol y Lluvias, Urban Dance Studio, Crew Dance Studio, Acita SPM, Mogoda Country, Arts Humanes, Ghassaly, Centro Cultural Andaluz, Casa de Andalucía i Òmnium Cultural.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la regidora de Relacions Ciutadanes, Sandra Gómez, asseguren que “la Mostra pretén ser un espai de trobada, d’interrelació entre les associacions però també de reconeixement a les persones que hi dediquen part del seu temps i, sobretot, vol fer visible i posar en valor el gran teixit associatiu de Santa Perpètua de Mogoda, allò que li dona vida a la ciutat”.

En aquesta edició de la Mostra d’Entitats participaran associacions de nova constitució que aprofitaran l’activitat per donar-se a conèixer entre la ciutadania, segons ha informat la Regidoria de Relacions Ciutadanes.


Foto: Imatge de la darrera Mostra d'Entitats celebrada al passeig de la Florida / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]