hola

L'Aula del parc arrenca el diumenge 7 d’octubre una nova temporada i proposa el taller Fem caixes niu i protegim els ocells insectívors. Durant l’activitat es veuran imatges de les espècies d’ocells insectívors que hi ha als espais naturals de Santa Perpètua, es descobrirà la importància d’aquests ocells i per què necessiten aquestes caixes-niu.

A l’Aula del parc, les famílies participants construiran una caixa- niu. Per finalitzar l’activitat es realitzarà una petita excursió per observar ocells que ens visiten a la tardor. L’organització recomana portar un petit martell per construir les caixes-niu (1 per família) i prismàtics per observar ocells. L’activitat començarà a les 11 hores i es perllongarà fins les 13 hores. El taller és gratuït però cal inscriure’s abans del dia 5 d’octubre al correu electrònic auladelparc@staperpetua.cat.

El segon taller d’octubre de l’Aula del parc s’ha programat el diumenge 21 sota el nom Descoberta de la natura a la tardor. En aquesta ocasió es proposa un petit recorregut a peu per conèixer els animals i les plantes que viuen al parc Central i a la riera de Caldes.Durant el recorregut s’investigarà quins animals i plantes viuen al municipi a la tardor i amb l’ajuda de guies de camp, prismàtics i lupes s’aprendrà a identificar les espècies. Per últim, es destacarà la importància de conservar la biodiversitat i els espais natural. Per aquesta activitat es recomana portar roba i calçat adequat per caminar, aigua per beure, prismàtics i lupa (si en teniu). El taller, que començarà les 11 hores, és gratuït però cal inscriure’s abans del dia 19 d’octubre.

La regidora de Medi Ambient, Neus Garcia, ha destacat que els tallers d'octubre es dediquen a la tardor i ha avançat que els de novembre es destinaran als residus i el desembre, al consum responsable.

 

Foto: Observació d'ocells en un taller de l'Aula del parc / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]