hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor d’Educació, Antonio Egea, es reuniran demà dijous 4 d’octubre amb el nou director dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental, Jesús Viñas. La trobada s’ha convocat derivada de la negativa del conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, a reunir-se amb la delegació perpetuenca.

L’alcaldessa va sol·licitar el mes de juny una reunió amb el conseller i des d’aleshores havia reclamat i insistit en nombroses ocasions aquesta trobada, que finalment no es produirà donada la negativa de la Conselleria que ha donat trasllat als Serveis Territorials d’aquesta petició de la primera edil perpetuenca. “Des del 14 de juny hem insistit de forma setmanal per concretar la data i la resposta sempre ha estat la mateixa: que el conseller no té disponibilitat d’agenda”, ha explicat l’alcaldessa que ha afegit que “hem insistit fins que ens han derivat al nou director dels Serveis Territorials”.

“Evidentment mantindrem aquesta reunió però ens sembla una manca de respecte institucional que el conseller d’Ensenyament no disposi de temps per tractar dels problemes de l’educació a Santa Perpètua que són de la seva competència com a màxim responsable”, ha manifestat l’alcaldessa.

Isabel Garcia ha detallat que l’objectiu de la trobada era tractar temes “de vital importància per al nostre municipi en l’àmbit de l’educació com són la construcció de l’Escola Els Aigüerols i la possibilitat de conversió del projecte a escola-institut; la normalització del finançament de les escoles bressol municipals i de l’Escola Municipal de les Arts; la necessitat d’inversió en la reforma dels edificis escolars més antics del municipi; la necessitat d’incrementar els recursos per al desplegament de l’escola inclusiva, tant a Primària com a l’Educació Secundària Obligatòria; i la Formació Professional”.

Aquesta va ser la primera reunió que va sol·licitar l’Ajuntament de Santa Perpètua un cop es va constituir el nou govern de Catalunya, per tal de començar a tractar aquells temes que són competència de la Generalitat de Catalunya i que incideixen de forma directa en la qualitat de vida de la ciutadania.


Foto: Escola Els Aigüerols / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Fiscalia demana l'arxiu de la causa contra nou policies locals
23 Mai 2019 12:57 - RedaccióLa Fiscalia demana l'arxiu de la causa contra nou policies locals

La Fiscalia ha demanat el tancament i arxiu de la causa contra nou membres de la Policia Local de Santa [ ... ]

Segona edició de la campanya 'A l'abril cada paraula val per mil'
09 Abr 2019 09:35 - RedaccióSegona edició de la campanya 'A l'abril cada paraula val per mil'

El Servei de Català de Santa Perpètua amb el suport de les regidories de Comerç i de Cultura han [ ... ]

Dues alumnes de l'Escola Tabor guardonades en el Premi Sambori d'Òmnium
26 Mar 2019 10:50 - RedaccióDues alumnes de l'Escola Tabor guardonades en el Premi Sambori d'Òmnium

Les alumnes de l’Escola Tabor Martina Álvarez i Martina Vidal han guanyat el segon premi en les categories [ ... ]