hola

El segon Ral·li d’eficiència energètica passarà per Santa Perpètua aquest dissabte 22 de setembre. Som Mobilitat organitza aquest certamen que premia el vehicle més eficient durant el recorregut que es disputarà en tres etapes: Rubí-Castellbisbal; Castellbisbal-Santa Perpètua; i Santa-Perpètua-Mataró.

Al nostre municipi, la previsió és que els vehicles s’aturin davant de les estacions de recàrrega de vehicles elèctrics situades al costat de l’Edifici de Desenvolupament Local entre les 11 i les 12 hores.

Al Ral·li, participaran un total de disset vehicles. L’equip guanyador serà el que hagi finalitzat el recorregut amb el menor consum de bateria i sense passar-se del temps màxim establert, que són 90 minuts. L’organització ha apuntat que es bonificaran els cotxes amb major nombre d’ocupants per premiar l’eficiència per ocupació. L’equip guanyador s’emportarà 100 hores de mobilitat elèctrica gratuïta amb els vehicles de la cooperativa.

L’activitat se celebra coincidint amb el Dia Mundial Sense Cotxes, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura. “Estem acostumats a veure esdeveniments esportius del motor on es prioritza la velocitat i la resistència dels vehicles. Som Mobilitat estem treballant en un canvi de model de mobilitat que aposta decididament per una mobilitat més sostenible i això passa per trencar barreres i començar a pensar en la mobilitat des d’un altre enfocament”, indica la cooperativa en la presentació del Ral·li que premiarà l’eficiència energètica i el mínim consum.

Properament, l'Ajuntament durà a terme un nou projecte municipal de promoció de l'experiència de mobilitat elèctrica en vehicle compartit amb la col·laboració de Som Mobilitat que consistirà a contractar un total de 1.715 hores durant tot un any d'un vehicle elèctric, que estarà situat als nous punts de recàrrega de la Granja Soldevila, i a disposició de la ciutadania que el pugui utilitzar.

Som Mobilitat és una cooperativa sense ànim de lucre, que té per objectiu impulsar accions o projectes que contribueixin a que tots els desplaçaments dels seus socis siguin més sostenibles i contaminin menys el medi ambient, reduint el número de vehicles acumulats a les ciutats.


Foto: El ral·li tindrà parada a l'estació de recarrega de la Granja Soldevila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics
18 Mar 2024 12:45 - RedaccióMés de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics

Més de 300 vehicles i 75 expositors van participar aquest dissabte 16 de març en la vintena edició [ ... ]

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch
15 Mar 2024 12:00 - RedaccióL'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans tindrà accés d'entrada i sortida de vehicles pel carrer [ ... ]

Una vintena de persones participen a la segona formació de l'Escola d'Entitats
15 Mar 2024 11:56 - RedaccióUna vintena de persones participen a la segona formació de l'Escola d'Entitats

  Una vintena de persones de tretze entitats de diferents àmbits van assistir aquest 14 de març [ ... ]