hola

Les matriculacions a l’Escola d’Adults Can Folguera per al curs escolar 2018-2019 finalitzaran el 12 de setembre. Les persones que ja hagin fet la preinscripció, ara només hauran de ratificar-se.
El centre ofereix cursos d'ensenyament bàsics.

La formació instrumental, que és la formació equivalent a Primària, a dos nivells diferents 1 i 2; i el graduat en educació secundària GES1 GES2 en horari de tarda vespre. Les persones que tenen EGB passen directament a GES2. Per fer un cicle formatiu de grau mig s'ha de fer o ESO o unes proves d'accés però es recomana estudiar GES2 ja que s'obté un títol que es demana per moltes ofertes de treball.

L'Escola d'Adults de Santa Perpètua ha fet una aposta molt important per l'ensenyament de llengües, totes amb certificats del marc europeu de llengües. Aquest curs es podrà fer català i castellà per a persones nouvingudes i principiants. Anglès, amb cinc grups (dos d'anglès 1 i 2 i un d'anglès 3) i de francès hi haurà tres grups un per a cada nivell 1, 2 i 3.

Altra opció a estudiar a l'Escola d'Adults és el curs preparatori per a la prova d'accés a cicles formatius de grau superior. També es pot fer informàtica a nivell usuari de quatre nivells. Dos grups d'inicial i altres tres que incorporen un títol que és equivalent al certificat ACTIC.

L'horari d'atenció a l'Escola d'Adults Can Folguera, situada a la Granja Soldevila, és dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 15.30 a 18 hores i els dimecres i divendres de 9.30 a 11 hores. El centre anima a demanar informació ja que encara resten places lliures.


Foto: Aula d'Informàtica de l'Escola d'Adults / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]