hola

La Regidoria de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament obre aquest dimecres 5 de setembre les inscripcions per a les activitats de la nova temporada de la Xarxa Municipal de Centres Cívics.

La nova programació, que presenta moltes novetats, s’iniciarà el dia 1 d’octubre i es perllongarà fins al 28 de juny sota el lema ‘Enxarxa’t. La xarxa és teva’.

El departament municipal recorda que si es va fer la preinscripció al juny s’ha de passar a realitzar la confirmació del 5 al 14 de setembre per assegurar-se la plaça. La gestió es pot fer al centre cívic que vagi millor, es faci on es faci l’activitat. La Regidoria ha editat un llibret, de setze pàgines, que recull totes les activitats que es programen des de la Xarxa de Centres Cívics i per part de les entitats. Aquesta publicació s’ha començat a distribuir per les bústies de la localitat aquest dimarts al matí.

La Regidora de Relacions Ciutadanes, Sandra Gómez, afirma que “aquest curs està ple de novetats” i afegeix que “són aportacions de la ciutadania, tant de les persones que ja formeu part de la Xarxa de Centres Cívics com d’aquelles que durant les jornades de portes obertes us heu apropat a qualsevol centre per poder dir la vostra, perquè voleu formar part d’aquesta gran família, que curs darrera curs anem creixent”.

La programació preveu activitats per a totes les edats i estan agrupades en set àmbits, segons la tipologia: per als més petits de la casa, per gaudir en família, per aprendre i compartir, per a l’artista que portes dins, per ballar i sentir, per cuidar el cos i la ment, i per cuinar i tastar.

La programació 2018-2019 es presentarà en un acte que tindrà lloc el divendres 14 de setembre al parc dels Països Catalans a partir de les 18 hores on participaran diferents entitats.

Podeu consultar el pdf del llibret de la programació 2018-2019


Foto: Personal de la Xarxa de Centres Cívics Municipals / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]