hola

Ràdio Santa Perpètua ha recollit 56 consultes o queixes durant la temporada del Línia Directa amb l'Alcaldessa, un programa que pretén apropar a la ciutadania i als oients de l'emissora municipal l’administració local a través de la seva màxima responsable. El darrer programa s'ha celebrat aquest dimecres 11 de juliol.

Les consultes han anat sobre aspectes ben diversos com ara temes de civisme, com caques de gossos i reunions de persones que deixen tot brut, temes relacionats amb l'educació i edificis de centres educatius, parcs infantils, els camps de futbol, les pistes de pàdel i la pista exterior de patinatge, problemes amb la neteja i amb la il·luminació pública i els problemes de distribució de l'Informatiu. També s'ha preguntat per les estacions de ferrocarril i s'ha fet crítica d'alguna situació viscuda amb la Policia local amb gossos de per mig o temes d'aparcament.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, ha avançat que la seva intenció és continuar amb aquest espai amb la mateixa periodicitat. La més de cinquantena de consultes, queixes i suggeriments de la ciutadania han arribat a través dels canals disponibles de l'emissora municipal: el telèfon, el correu electrònic, la pàgina de Facebook i el whatsapp.

Aquesta temporada ha continuat a l'alça les qüestions plantejades en directe a través de la pàgina de Facebook de l'emissora @radiosantaperpetua que ha retransmès cada programa el segon dimarts de mes entre les 11.05 i les 11.30 hores.

L'alcaldessa Isabel Garcia espera que la propera temporada siguin més les persones que participin en el Línia Directa amb l'Alcaldessa que afirma "és un espai més de trobada amb el veïnatge i que la col·laboració ciutadana és molt important per a l'Equip de Govern". Garcia creu que la temporada d'aquest espai ha estat bona.

La ciutadania ha fet gairebé una seixantena de consultes a través del programa radiofònic Línia Directa amb l'alcaldessa que ha finalitzat aquesta setmana. La previsió és que l'espai es torni a programar a partir de l'octubre.


Foto: Imatge d'arxiu d'uns dels programes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]