hola

Amal, Larousi i Yuseff són la noia i els nois sahrauís que passen les seves vacances d’estiu amb famílies perpetuenques gràcies al projecte Vacances en Pau de l’ONGD SPSolidària.

L’Ajuntament de Santa Perpètua hi col·labora des de fa 21 anys amb aquest projecte subvencionant el seu viatge i l’estada als casals d’estiu i l’accès a les piscines municipals. Aquest dimecres 11 de juliol l’Ajuntament va fer la recepció oficial d’aquests infants que estaran fins al 28 o el 29 d’agost a Santa Perpètua amb diverses famílies acollidores.

El regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional, Sergi Hernández, recordava que durant els 21 any de colònies a Santa Perpètua més de 100 nens i nenes han format part del programa. “Estem orgullosos que vingueu a Santa Perpètua” i, dirigint-se a les famílies acollidores va expressar “sou l’exemple de què és la cooperació i la solidaritat”.

Per la seva part, la presidenta de l’ONGD SPSolidària, Lidia Aymerich, va lamentar que la incidència en la societat del programa Vacances en Pau sigui tan poca i va recordar que, en un moment en què la ciutadania clama per acollir refugiats, només tres infants han pogut trobar família acollidiora a Santa Perpètua.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va reitera el suport de l’Ajuntament a les colònies d’infants sahrauís i va agrair a les famílies la seva solidaritat i compromís.

Els tres infants refugiats han escollit cadascú una de les opcions municipals del programa Estiu SPM i estan assistint al campus poliesportiu, al campus de hip hop i al casal d’estiu. Durant aquestes setmanes també passaran reconeixements mèdics i odontològics i gaudiran d’entrada gratuïta a les Piscines Municipals.


Foto: Infants, famílies i assistents a la recepció de la Corporació / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]