hola

La Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha endegat una nova campanya per recordar a la ciutadania els espais d’esbarjo habilitats per a gossos. La iniciativa es desenvolupa sota el nom On puc treure el mesu gos?

En aquests espais, els gossos poden anar deslligats. Segons estableix l’Ordenança reguladora de la tinença d’animals aquests espais es troben situats al parc de la Ribera, el lateral de la riera de Caldes, el parc del Tisner i l’espai lliure situat entre l’avinguda de l’Estela Ibèrica, l’avinguda de Girona i el passeig de Can Taió, a més del correcan, ubicat al costat del parc Central. Al parc Municipal i el parc dels Ametllers es pot entrar amb gossos sempre que vagin lligats, excepte a la zona infantil, mentre que resta prohibida l’entrada al parc Central.

Amb l’objectiu de recordar la normativa, Salut Pública ha editat un tríptic on es recorda que cal tenir el gos identificat i censat. La publicació també informa que cal recollir les defecacions dels animals a tot arreu i que està prohibit orinar als fanals i al mobiliari urbà. A més, també recorda que la persona propietària és l’única responsable del comportament del seu animal i vetllarà perquè la conducta sigui l’adequada. Per últim, també recorda que els gossos potencialment perillosos han de portar morrió, que a la zona de jocs infantils (gronxadors,etc) dels diferents parcs tampoc poden entrar els gossos, ni lligats, i que els propietaris dels animals han d’evitar que entrin als camps de conreu.


Foto: La persona propietaria és la responsable del seu animal / L'Informatiu
 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]