hola

La Casa de Andalucía de Santa Perpètua organitza aquest diumenge 10 de juny una master class solidària de Zumba. Els diners recaptats aniran en benefici de la campanya de lluita contra el càncer infantil #PelsValents, per col·laborar en la construcció del centre oncològic infantil més gran que hi haurà a Europa, el SJD Pediatric Center Barcelona, de l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’activitat es desenvoluparà a les Carpes del CIM entre les 10 i les 12.30 h. El donatiu és de sis euros per a adults i de tres euros per a infants de 2 a 12 anys. Les entrades es poden adquirir en els punts de venda: Bar Tapas Bike (passeig de la Florida, 15), Modas Que Locura (Rambla, 47, ) i en Taller Ideo (Víctor Català 2, local 1, La Llagosta). El mateix dia es poden adquirir les entrades però l’organització anuncia que si es compren anticipadament hi haurà un obsequi. Onze instructors de zumba i fitness amenitzaran aquesta activitat solidària.

La secretària de la Casa de Andalucía, Míriam Serrano, avança que l'organització està molt il·lusionada amb la classe magistral de zumba que han previst aquest diumenge a la zona exterior del CAM.

Serrano ha explicat que un cop decidits a fer una activitat solidària van conèixer la iniciativa de l'Hospital Sant Joan de Déu i com el càncer és una malaltia que toca a la majoria de famílies es va decidir fer a favor de la campanya Pels Valents.

La secretària de la Casa de Andalucía recorda que la idea va sorgir de les instructores de zumba que participen en la caseta que munta l'entitat per les festes majors de Santa Perpètua. Seran 2 hores i mitja de zumba amb onze instructors diferents que han preparat les seves coreografies. Serrano espera que hi hagi molta participació.


Foto: Imatge d'arxiu d'un acte solidari de la Casa de Andalucía / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]