hola

L’Associació d’Amics de Santiga, el Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) i el Cineclub Cisco de Can Mosenya organitzen per quart any consecutiu una programació commemorativa del Dia Mundial del Medi Ambient. Les entitats locals han dissenyat diversos actes avui divendres 1 de juny al paratge natural de Santiga.

El programa s’inicia a les 17.30 hores amb una sortida naturalista per la riera de Santiga que dirigiran Xesco Macià i Eric Corella. Les entitats anuncien que fins les 20 hores es realitzarà una passejada de descoberta de les plantes, els arbusts, els arbres, les papallones i els ocells del paratge. El punt de trobada s'ha establert en el Safareig de Santiga.

A les 19 hores, es podrà visitar a l'Hort del Rector l'exposició fotogràfica Instants de Gallecs amb imatges de Sergi Canet i textos de Xesco Macià. Una hora més tard, revisió de les caixes niu que es van penjar l'any passat a l'Hort del Rector. A l'edició de 2017, els infants van construir aquestes caixes niu. A les 21 hores començarà el sopar de carmanyola. L'organització informa que cal portar-se el sopar i la beguda ja que només hi haurà servei d'aigua i cafès. Per últim, a les 22 hores, tindrà lloc l'activitat Cinema a la fresca on es projectarà la pel·lícula Un personatge genial (1983), de Bill Forsyth.

Durant l'activitat qui ho desitgi podrà visitar l'església de Santiga, en horari de 19 a 21 hores. Les entitats informen que cal demanar-ho als representants del CREM.


Foto: Es farà la revisió de les caixes niu que es van constrir l'any passat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]