hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Un total de cinc alumnes de Batxillerat de Santa Perpètua van rebre ahir dimarts, 29 de maig, un reconeixement pel seu treball de recerca durant l’acte que va tenir lloc al Centre Cívic El Vapor organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Vallès Occidental VI, amb el suport dels ajuntaments de Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda. Els premis de Batxillerat han arribat aquest any a la seva setzena edició.


El Centre de Recursos Pedagògics va premiar els alumnes de l'Institut Estela Ibèrica Kaoutar Harmel pel seu treball Hands tell & eyes hear i Javier de Dios González per Confecció d'un braç robòtic amb Arduino.

De l'Institut Rovira Forns es van reconèixer les alumnes Asya Hovsepyan i Maria Martí Llorca pel seu treball Bowling MarHovs i Marc Lozano per Locura y literatura.

Aquest acte de selecció de Treballs de Recerca de Batxillerat és un reconeixement a alumnat i professorat i té com a objectius incentivar i potenciar l’elaboració dels treballs, reconèixer l’esforç i la feina ben feta de l'alumnat i del professorat. També el Servei Educatiu a través del seu web aproparà els treballs de recerca a la població de les tres localitats mitjançant una publicació.

La directora del Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu del Vallès Occidental VI, Maria Vide, ha destacat la diversitat i qualitat dels treballs de recerca reconeguts i ha insistit que va més enllà del propi treball.Vide subratlla que és una manera de reconèixer els mèrits de la comunitat educativa per a una excel·lència que cada any es comprova que existeix. Per això és interessant la difusió dels treballs, ha conclòs.

L'alumna de l'Institut Estela Ibèrica Kaoutar Harmel va explicar la conclusió més important que ha extret amb el seu treball Hands tell & eyes hear basat en la comparativa de dues llengües de signes.

Javier de Dios González, alumne de l'INS Estela Ibèrica, va explicar que el seu treball Confecció d'un braç robòtic amb Arduino pot servir de guia per qualsevol persona que vulgui construir un braç com el que va exposar ahir en l'acte de lliurament de diplomes.

Els premis de cada institut de Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda són seleccionats pel propi professorat.

L'alumne de l'INS Rovira-Forns Marc Lozano va rebre un reconeixement pel seu treball Locura y literatura. Lozano va explicar que estava basat en la lectura de diverses obres mestres en les quals havia pogut comprovar com queda reflectida la bogeria en les diverses etapes de la literatura.

Les alumnes de l'INS Rovira-Forns Asya Hovsepyan i Maria Martí Llorca van començar fent una enquesta entre la població per saber quines mancances de tipologia d'edifici tenia Santa Perpètua i la resposta va ser un equipament lúdic juvenil. Hovsepyan ha explicat que amb l'ajuda d'arquitectes municipals han fet plànols i una maqueta 3D d'una bolera amb restaurant en una de les parcel·les de Can Filuà.

Les dues es volen dedicar a alguna professió relacionada amb l'arquitectura i esperen que si surt la possibilitat, l'Ajuntament tingui en compte aquest projecte que han fet el més real possible. Només els ha faltat fer un estudi del material i del sòl.

El lliurament dels premis dels Treballs de Recerca de Batxillerat als 27 alumnes va anar a càrrec dels alcaldes dels tres municipis. Laura Campos, alcaldessa de Montcada, José Maria Osuna, alcalde de Ripollet, i Isabel Garcia, alcaldessa de Santa Perpètua. També va assistir el director adjunt dels Serveis Territorials al Vallès Occidental, Fernando Garcia.


Foto: L'alcaldessa i el regidor d'Educació amb l'alumnat perpetuenc premiat / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Punt del Voluntariat es reactivarà durant l'any 2019
13 Des 2018 11:03 - RedaccióEl Punt del Voluntariat es reactivarà durant l'any 2019

Unes 60 persones van assistir a l’acte de commemoració del Dia del Voluntariat que es va celebrar [ ... ]

Comença 'Biblioteca Humana', un espai on persones fan de llibres i expliquen la seva història
09 Oct 2018 12:31 - RedaccióComença 'Biblioteca Humana', un espai on persones fan de llibres i expliquen la seva història

Construir un marc positiu de converses que puguin qüestionar els estereotips i els prejudicis mitjançant [ ... ]

Avui han començat les obres d'urbanització de la plaça del Mercat
15 Oct 2018 11:01 - RedaccióAvui han començat les obres d'urbanització de la plaça del Mercat

Les obres de la plaça del Mercat han començat aquest dilluns 15 d'octubre, segons ha informat la Regidoria [ ... ]