hola

L'Esplai El Refugi va reunir unes dues-centes persones en l'activitat solidària que va organitzar el diumenge 27 de maig per a un projecte educatiu de l'ONG Alkària.

L'entitat va programar una xerrada on membres d'Alkaria van explicar el projecte solidari i finançat també per l'Ajuntament de Santa Perpètua i van organitzar tallers i activitats infantils. Famílies, monitors i altres ciutadans a títol individual van prendre part en aquesta iniciativa que, segons dades provisionals, ha aconseguit gairebé sis-cents euros.

L'activitat va finalitzar amb un concert del grup d'animació infantil La Belluga que va aixecar de la cadira petits i grans.

El coordinador de projectes d'Alkaria, Xavier Barreda, va mostrar l'agraïment de l'ONG a El Refugi per organitzar aquesta activitat solidària perquè «és una molt bona feina de conscienciació». Barreda va recordar que Alkaria ha desenvolupat un centre educatiu a un assentament informal al Líban on una vuitantena d'infants reben educació no reglada. Per a aquest membre d'Alkaria el curs, que està arribant al seu fi, està donant bon resultats. Aquest estiu, durant el mes d'agost, una brigada de Santa Perpetùa, formada majoritàriament per monitors de l'esplai El Refugi, dinamitzaran un casal amb els infants d'aquesta escola.

Per la seva part, una de les membres de la comissió organitzadora de la botifarrada solidària d'El Refugi, Laura Blas, expressava que la voluntat de l'esplai és continuar organitzat activitats de caire solidari en favor d'entitats que treballen per la infància.


Foto: La Belluga va amenitzar l'activitat solidària / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]