hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

La Iman Aawil i l’Anaïs Fernández són les dues alumnes que, entre novembre de 2017 i maig de 2018, han realitzat les seves pràctiques professionals a l’Ajuntament de Santa Perpètua.

Les dues tenien clar que volien fer les pràctiques professionals al seu municipi o en un de proper, per tal de conèixer de primera mà el funcionament dels serveis municipals. L’Anaïs és veïna de Santa Perpètua i la Iman, de la Llagosta. Les seves pràctiques han consistit en fer tasques de suport en diverses qüestions relatives a la Regidoria de Benestar Social i atenció a les persones: han treballat en l’enquesta de satisfacció del servei, han contribuït a supervisar els continguts de la web de Benestar Social i, sobretot, han dedicat la majoria del temps en fer acompanyament a l’entitat de dones Leminú Marandé. Segons expliquen elles mateixes, s’han engrescat tant amb les pràctiques que han apostat per fer d’aquesta experiència el seu projecte final de curs.

Aquest mes de maig la Iman i l’Anaïs acaben les seves pràctiques. “Ens consta que les dones de l’entitat les trobaran molt a faltar”, expliquen des de la Regidoria de Benestar Social. A més, des del departament municipal han volgut agrair el seu interès i motivació, “ha estat un procés d’aprenentatge bidireccional molt enriquidor”, han indicat.


Foto: Les estudiants amb membres de Leminú Marandé / Benestar Social

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Infants del municipi dibuixen per tercer any consecutiu l'edició de l'Informatiu del Dia Mundial dels Drets dels Infants
23 Nov 2018 12:03 - RedaccióInfants del municipi dibuixen per tercer any consecutiu l'edició de l'Informatiu del Dia Mundial dels Drets dels Infants

L’Informatiu, la publicació municipal de l'Ajuntament de Santa Perpètua, ha tornat a apostar per [ ... ]

Més de 350 escolars prendran part a tres activitats de Comunicació
18 Oct 2018 11:32 - RedaccióMés de 350 escolars prendran part a tres activitats de Comunicació

Cinc centres educatius de Santa Perpètua s’han interessat per l’oferta del Servei de Comunicació [ ... ]

Bons resultats de l'enquesta de satisfacció de Benestar Social
03 Oct 2018 14:47 - RedaccióBons resultats de l'enquesta de satisfacció de Benestar Social

La Regidoria de Benestar Social i Atenció a les Persones s’ha mostrat satisfeta amb els resultats [ ... ]