hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

La Iman Aawil i l’Anaïs Fernández són les dues alumnes que, entre novembre de 2017 i maig de 2018, han realitzat les seves pràctiques professionals a l’Ajuntament de Santa Perpètua.

Les dues tenien clar que volien fer les pràctiques professionals al seu municipi o en un de proper, per tal de conèixer de primera mà el funcionament dels serveis municipals. L’Anaïs és veïna de Santa Perpètua i la Iman, de la Llagosta. Les seves pràctiques han consistit en fer tasques de suport en diverses qüestions relatives a la Regidoria de Benestar Social i atenció a les persones: han treballat en l’enquesta de satisfacció del servei, han contribuït a supervisar els continguts de la web de Benestar Social i, sobretot, han dedicat la majoria del temps en fer acompanyament a l’entitat de dones Leminú Marandé. Segons expliquen elles mateixes, s’han engrescat tant amb les pràctiques que han apostat per fer d’aquesta experiència el seu projecte final de curs.

Aquest mes de maig la Iman i l’Anaïs acaben les seves pràctiques. “Ens consta que les dones de l’entitat les trobaran molt a faltar”, expliquen des de la Regidoria de Benestar Social. A més, des del departament municipal han volgut agrair el seu interès i motivació, “ha estat un procés d’aprenentatge bidireccional molt enriquidor”, han indicat.


Foto: Les estudiants amb membres de Leminú Marandé / Benestar Social

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Generalitat notifica 6 anys després que deixa sense efecte la cessió del terreny d'Els Aigüerols
15 febrer 2019 15:01 - RedaccióLa Generalitat notifica 6 anys després que deixa sense efecte la cessió del terreny d'Els Aigüerols

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha decidit ratificar l'acord de cessió dels terrenys per [ ... ]

L'Ajuntament posa en marxa la campanya 'Deixa'm que trïi' per promoure el consum de joguines no sexistes
10 Des 2018 10:53 - RedaccióL'Ajuntament posa en marxa la campanya 'Deixa'm que trïi' per promoure el consum de joguines no sexistes

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha iniciat la campanya 'Deixa'm que trïi' de sensibilització [ ... ]

La renda mitjana bruta del municipi és de 22.081 euros
13 febrer 2019 14:31 - RedaccióLa renda mitjana bruta del municipi és de 22.081 euros

La renda disponible mitjana bruta per declarant de Santa Perpètua de Mogoda l’any 2016 va ser de [ ... ]