hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda iniciarà demà dijous 10 de maig la tercera fase de les obres de renovació de la xarxa d’aigua i altres serveis al barri de la Florida.

Aquesta actuació inclou la renovació de la xarxa d’aigua potable i el soterrament de les línies de telèfon de l’avinguda Disset, entre els carrers Disset i Divuit; avinguda Setze, entre els carrers Disset i Dinou; del carrer Divuit, entre l’avingudes Catorze i Disset; avinguda Quinze, entre els carrers Divuit i Dinou; carrer Dinou, entre les avingudes Quinze i Setze; i l’avinguda Dinou cantonada amb l’avinguda Quinze. L’actuació té un pressupost d’uns 670.000 euros i compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. Les obres tindran una durada de quatre mesos i seran executades per treballadors de plans d’ocupació.

L’Ajuntament ha explicat que inicialment el projecte preveia també el soterrament de les línies elèctriques d’aquesta zona però finalment no es podrà dur a terme conjuntament amb la renovació de la xarxa d’aigua i de telefonia perquè la companyia Endesa s’ha negat a signar el conveni després de nombrosos intents de negociació per part del Consistori. L'Ajuntament també ha explicat que s’aprofitarà aquesta renovació per fer els carrers de plataforma única i donar més accessibilitat a aquesta zona.

Durant el període de les obres, es modificarà el trajecte de l’autobús urbà que passa per aquesta zona. Així, el bus urbà passarà per l’avinguda Nou i el carrer Setze i esquivarà els trams afectats del carrer Divuit i l’avinguda Disset, on també es modificaran les parades per situar-les al carrer Setze amb l’avinguda Catorze, i al carrer Divuit cantonada amb l’avinguda Nou.

L’Ajuntament s’ha reunit amb l’Associació de Veïns Ciutat Jardí de La Florida i amb el veïnat de la zona en què s'actuarà per explicar el projecte i informar de les afectacions que poden causar les obres durant el període d’execució.


Foto: Vista aèria del barri de la Florida / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Famílies d’infants amb malalties cròniques reivindiquen la figura d'infermer escolar
25 Mar 2019 13:38 - RedaccióFamílies d’infants amb malalties cròniques reivindiquen la figura d'infermer escolar

Un grup de mares de Santa Perpètua amb infants que requereixen una atenció especial diària sanitària [ ... ]

Educació organitza avui una xerrada sobre l'adolescència a l'INS Estela Ibèrica
28 febrer 2019 11:19 - RedaccióEducació organitza avui una xerrada sobre l'adolescència a l'INS Estela Ibèrica

La Regidoria d’Educació amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona organitza aquest dijous [ ... ]

La sinistralitat viària va augmentar un 17% al municipi l’any 2018
12 febrer 2019 11:23 - RedaccióLa sinistralitat viària va augmentar un 17% al municipi l’any 2018

La sinistralitat viària a Santa Perpètua va augmentar l’any 2018 un 17%, amb un total de 172 accidents, [ ... ]