hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda iniciarà demà dijous 10 de maig la tercera fase de les obres de renovació de la xarxa d’aigua i altres serveis al barri de la Florida.

Aquesta actuació inclou la renovació de la xarxa d’aigua potable i el soterrament de les línies de telèfon de l’avinguda Disset, entre els carrers Disset i Divuit; avinguda Setze, entre els carrers Disset i Dinou; del carrer Divuit, entre l’avingudes Catorze i Disset; avinguda Quinze, entre els carrers Divuit i Dinou; carrer Dinou, entre les avingudes Quinze i Setze; i l’avinguda Dinou cantonada amb l’avinguda Quinze. L’actuació té un pressupost d’uns 670.000 euros i compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. Les obres tindran una durada de quatre mesos i seran executades per treballadors de plans d’ocupació.

L’Ajuntament ha explicat que inicialment el projecte preveia també el soterrament de les línies elèctriques d’aquesta zona però finalment no es podrà dur a terme conjuntament amb la renovació de la xarxa d’aigua i de telefonia perquè la companyia Endesa s’ha negat a signar el conveni després de nombrosos intents de negociació per part del Consistori. L'Ajuntament també ha explicat que s’aprofitarà aquesta renovació per fer els carrers de plataforma única i donar més accessibilitat a aquesta zona.

Durant el període de les obres, es modificarà el trajecte de l’autobús urbà que passa per aquesta zona. Així, el bus urbà passarà per l’avinguda Nou i el carrer Setze i esquivarà els trams afectats del carrer Divuit i l’avinguda Disset, on també es modificaran les parades per situar-les al carrer Setze amb l’avinguda Catorze, i al carrer Divuit cantonada amb l’avinguda Nou.

L’Ajuntament s’ha reunit amb l’Associació de Veïns Ciutat Jardí de La Florida i amb el veïnat de la zona en què s'actuarà per explicar el projecte i informar de les afectacions que poden causar les obres durant el període d’execució.


Foto: Vista aèria del barri de la Florida / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Jesús Corral s'acomiada del municipi després de quinze anys com a rector de la Parròquia de Santa Perpètua
14 Set 2018 09:57 - RedaccióJesús Corral s'acomiada del municipi després de quinze anys com a rector de la Parròquia de Santa Perpètua

Mossèn Jesús Corral s’acomiada aquest cap de setmana com a rector de la Parròquia de Santa Perpètua [ ... ]

Tres agents locals han participat en una trobada de dones policies a Màlaga
31 Oct 2018 12:02 - RedaccióTres agents locals han participat en una trobada de dones policies a Màlaga

Tres agents de la Policia Local de Santa Perpètua han participat en una trobada de dones de diferents [ ... ]

Arcadi Oliveres:
19 Des 2018 11:20 - RedaccióArcadi Oliveres: "La Terra és de tothom i tothom pot venir"

L'economista, activista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, va tancar ahir el cicle Santa [ ... ]