hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L’Ajuntament de Santa Perpètua recull des d’aquest dilluns i fins al 18 de maig les sol·licituds de beques menjador de l’alumnat matriculat en algun centre educatiu perpetuenc d’educació Infantil de segon cicle, Primària i educació especial de cara al proper curs 2018-2019.

Els ajuts són gestionats pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, tot i que l’Ajuntament concedeix complements en alguns casos.

Les famílies que vulguin gaudir d’aquestes beques menjador han d’acreditar la situació de vulnerabilitat econòmica de la família d’acord amb els llindars de renda que estableixen les bases. Per una unitat familiar de dos membres la renda familiar no pot superar els 11.951,60 euros, en el cas de quatre membres no pot ser major de 15.935,46 euros. El quadre amb tota la informació es pot trobar al web municipal i a Benestar Social i Atenció a les Persones.

La documentació necessària inclou un certificat de convivència actual emès per l’Ajuntament i DNI/NIE/TIF del sol·licitant; la declaració de la renda de l’últim any fiscal de cadascun dels membres de la unitat familiar; en cas d’estar aturats els certificats de les presentacions de l’any en curs i els beneficiari de la Renda Garantida un certificat del Departament de Serveis Socials.

La sol·licitud s’ha de presentar al registre municipal que està situat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). La valoració de les sol·licituds, sempre que no superin els llindars econòmics establerts, es completaran amb una valoració social. El curs actual hi ha més de 300 alumnes perpetuencs amb beca menjador.


Foto: Més de 300 alumnes disposen de beca menjador / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut Pública endega una campanya que promou l'adopció de gossos i gats
11 Des 2018 14:46 - RedaccióSalut Pública endega una campanya que promou l'adopció de gossos i gats

La Regidoria de Salut Pública presenta una nova campanya que promou l’adopció com la millor opció [ ... ]

Unes 1.600 persones pugen al Tren del Nadal d'Els Comerciants
27 Des 2018 10:19 - Marta HiraldoUnes 1.600 persones pugen al Tren del Nadal d'Els Comerciants

L'Associació de Comerciants de Santa Perpètua, Els Comerciants, ha mostrat la seva "satisfacció enorme" [ ... ]

Les obres de la nau alta d'El Vapor es retarden per falta d'uns informes
31 Oct 2018 11:44 - RedaccióLes obres de la nau alta d'El Vapor es retarden per falta d'uns informes

Una delegació municipal encap­çalada per l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha [ ... ]