hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L’Ajuntament de Santa Perpètua recull des d’aquest dilluns i fins al 18 de maig les sol·licituds de beques menjador de l’alumnat matriculat en algun centre educatiu perpetuenc d’educació Infantil de segon cicle, Primària i educació especial de cara al proper curs 2018-2019.

Els ajuts són gestionats pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, tot i que l’Ajuntament concedeix complements en alguns casos.

Les famílies que vulguin gaudir d’aquestes beques menjador han d’acreditar la situació de vulnerabilitat econòmica de la família d’acord amb els llindars de renda que estableixen les bases. Per una unitat familiar de dos membres la renda familiar no pot superar els 11.951,60 euros, en el cas de quatre membres no pot ser major de 15.935,46 euros. El quadre amb tota la informació es pot trobar al web municipal i a Benestar Social i Atenció a les Persones.

La documentació necessària inclou un certificat de convivència actual emès per l’Ajuntament i DNI/NIE/TIF del sol·licitant; la declaració de la renda de l’últim any fiscal de cadascun dels membres de la unitat familiar; en cas d’estar aturats els certificats de les presentacions de l’any en curs i els beneficiari de la Renda Garantida un certificat del Departament de Serveis Socials.

La sol·licitud s’ha de presentar al registre municipal que està situat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). La valoració de les sol·licituds, sempre que no superin els llindars econòmics establerts, es completaran amb una valoració social. El curs actual hi ha més de 300 alumnes perpetuencs amb beca menjador.


Foto: Més de 300 alumnes disposen de beca menjador / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Arxiu Municipal digitalitza gairebé 20.000 pàgines de llibres de decrets i d'actes
08 Gen 2019 11:46 - RedaccióL'Arxiu Municipal digitalitza gairebé 20.000 pàgines de llibres de decrets i d'actes

L’Arxiu Municipal ha digitalitzat 30 llibres d’actes de la Comissió de Govern celebrades entre [ ... ]

Millores a la colònia de gats ubicada al parc de la Ribera
19 Des 2018 10:52 - RedaccióMillores a la colònia de gats ubicada al parc de la Ribera

El recinte de la colònia de gats, ubicat al parc de la Ribera, ha estat objecte d’unes millores amb [ ... ]

Bona valoració de les activitats de la programació de La Santa Moguda
14 Mar 2019 10:31 - RedaccióBona valoració de les activitats de la programació de La Santa Moguda

Les entitats Arran, Moguda Perpètua, AMPA Els Aigüerols, Casal Popular i Santa Perpètua horitzontal [ ... ]