hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L’Ajuntament de Santa Perpètua recull des d’aquest dilluns i fins al 18 de maig les sol·licituds de beques menjador de l’alumnat matriculat en algun centre educatiu perpetuenc d’educació Infantil de segon cicle, Primària i educació especial de cara al proper curs 2018-2019.

Els ajuts són gestionats pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, tot i que l’Ajuntament concedeix complements en alguns casos.

Les famílies que vulguin gaudir d’aquestes beques menjador han d’acreditar la situació de vulnerabilitat econòmica de la família d’acord amb els llindars de renda que estableixen les bases. Per una unitat familiar de dos membres la renda familiar no pot superar els 11.951,60 euros, en el cas de quatre membres no pot ser major de 15.935,46 euros. El quadre amb tota la informació es pot trobar al web municipal i a Benestar Social i Atenció a les Persones.

La documentació necessària inclou un certificat de convivència actual emès per l’Ajuntament i DNI/NIE/TIF del sol·licitant; la declaració de la renda de l’últim any fiscal de cadascun dels membres de la unitat familiar; en cas d’estar aturats els certificats de les presentacions de l’any en curs i els beneficiari de la Renda Garantida un certificat del Departament de Serveis Socials.

La sol·licitud s’ha de presentar al registre municipal que està situat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). La valoració de les sol·licituds, sempre que no superin els llindars econòmics establerts, es completaran amb una valoració social. El curs actual hi ha més de 300 alumnes perpetuencs amb beca menjador.


Foto: Més de 300 alumnes disposen de beca menjador / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Solidaritat inicia avui el cicle 'Santa Perpètua, històries de cooperació'
02 Oct 2018 11:39 - RedaccióSolidaritat inicia avui el cicle 'Santa Perpètua, històries de cooperació'

El projecte Biblioteca Humana, un curs de cultura àrab-islàmica, xerrades i una obra de teatre són [ ... ]

Més d'una quarantena d'associacions participen aquest dissabte a la Mostra d'Entitats
05 Oct 2018 09:06 - RedaccióMés d'una quarantena d'associacions participen aquest dissabte a la Mostra d'Entitats

La Regidoria de Relacions Ciutadanes torna a organitzar una Mostra d’Entitats amb l’objectiu que [ ... ]

S'amplia l'horari del cementiri municipal per la festa de Tots Sants
29 Oct 2018 10:58 - RedaccióS'amplia l'horari del cementiri municipal per la festa de Tots Sants

El Cementiri Municipal de Santa Perpètua ampliarà el seu horari entre avui dilluns 29 d’octubre [ ... ]