hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat dues sessions informatives sobre el procés participatiu d'inversions 'Proposa i decideix' per tal d’ampliar la difusió i resoldre els dubtes de la ciutadania sobre aquesta iniciativa.

El Consistori ha destinat un pressupost de 200.000 euros per dur a terme les accions que siguin escollides pels veïns i veïnes del municipi, que hauran d’estar relacionades amb els àmbits del medi ambient i del patrimoni històrico-cultural.

La primera sessió tindrà lloc avui dimarts 8 de maig a les 20 hores al Centre Cívic El Vapor, mentre que la segona s’ha convocat aquest dijous 10 de maig, a les 19 hores al Centre Cívic Can Taió.

Durant les trobades, s’explicarà tot el procediment establert per les bases, des de la presentació de propostes, fins a la valoració i la votació de les mateixes. També es detallaran els àmbits d’actuació susceptibles de presentació de propostes, relacionats amb el medi ambient i el patrimoni històrico-cultural del municipi. Al procés poden participar totes les persones empadronades majors de setze anys, les associacions i entitats inscrites al registre municipal, i aquells col·lectius representats per una persona major de 16 anys i empadronada al municipi. Les fitxes per emplenar amb les propostes es poden descarregar del web municipal i recollir als equipaments municipals. Es podran presentar fins al 4 de juny a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o bé mitjançant instància telemàtica a través de la Seu electrònica.


Foto: Ajuntament de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Avui arrenca la programació d'estiu a Ràdio Santa Perpètua
02 Jul 2018 10:55 - RedaccióAvui arrenca la programació d'estiu a Ràdio Santa Perpètua

Ràdio Santa Perpètua endega aquest dilluns 2 de juliol la nova temporada d’estiu. La graella del [ ... ]

L'Aula del parc proposa un taller per fer caixes niu i observar ocells
04 Oct 2018 14:05 - RedaccióL'Aula del parc proposa un taller per fer caixes niu i observar ocells

L'Aula del parc arrenca el diumenge 7 d’octubre una nova temporada i proposa el taller Fem caixes [ ... ]

La nova Asociación Dominicana Sol y Lluvias es presenta aquest diumenge
26 Oct 2018 12:59 - RedaccióLa nova Asociación Dominicana Sol y Lluvias es presenta aquest diumenge

Aquest diumenge 28 d’octubre es presenta a Santa Perpètua l’Asociación Dominicana Sol y Lluvias [ ... ]