hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

La Mostra d’Ensenyament de la Regidoria de Joventut ha rebut la visita d’unes 400 persones i s’han programat més d’una quarantena d’assessories personalitzades. La mostra ha tingut lloc entre els dies 3 i 27 d’abril, tot i que encara hi ha citades persones interessades en les assessories personalitzades per la setmana vinent.

L’objectiu de la Mostra és acompanyar les persones en el seu procés de tria de formació oferint-les informació i orientació acadèmica de tot el ventall de possibilitats d’estudis un cop acabada l’ESO, el Batxillerat o la Formació professional. En les assessories personalitzades, es demana sobretot informació sobre cicles formatiu de grau mitjà i superior. En aquesta edició, també s’ha atès persones que volen opositar a Mossos d’Esquadra o a Bombers.

El regidor de Joventut, Marçal Solà, s’ha mostrat molt satisfet amb aquesta nova edició de la Mostra d’Ensenyament 2.0 i ha assenyalat que les dades ratifiquen que “la ciutadania prefereix aquest assessorament individual i surt satisfeta”. Solà ha apuntat que alumnat dels instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns i del Col·legi Sagrada Família han rebut xerrades grupals on se’ls ha explicat el sistema educatiu català i els itineraris que podien escollir. El regidor també ha comentat que “han passat joves que no sabien què fer i la tasca de la informadora ha estat intentar orientar-los cap a algun itinerari formatiu”. A més, ha recordat que, tot i que la Mostra d'Ensenyament ja ha finalitzat, durant tot l'any les persones interessades es poden adreçar al servei d'informació juvenil per realitzar consultes d'ensenyament i d'altres relaciones amb el jovent.


Foto: Les assessories personalitzades s'han realitzat al Punt Jove / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Taller de construcció KAPLA al cicle superior de l’Escola La Florida
26 Mar 2019 10:11 - RedaccióTaller de construcció KAPLA al cicle superior de l’Escola La Florida

Alumnat de cicle superior de l’Escola la Florida va participar el febrer a un taller de construcció [ ... ]

L'AMPA de l'Escola Tabor organitza avui una xocolatada per recollir fons per al càncer infantil
15 febrer 2019 10:43 - RedaccióL'AMPA de l'Escola Tabor organitza avui una xocolatada per recollir fons per al càncer infantil

L’AMPA de l'Escola Tabor organitza avui una xocolatada solidària per a la investigació del Càncer [ ... ]

Els DIMO inicien ESPATI, de pràctica d'esport a l'Escola Santa Perpètua
13 febrer 2019 14:36 - RedaccióEls DIMO inicien ESPATI, de pràctica d'esport a l'Escola Santa Perpètua

L'equip DIMO (Dinamitzadors del Medi Obert) va iniciar el 25 de gener el projecte ESPATI que consisteix [ ... ]