hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L’exposició “Viu la riera!” s'inaugura avui a les set de la tarda al Centre Cívic El Vapor. La mostra, que recull del treball participatiu que s’ha fet durant els darrers mesos entorn a la riera de Caldes, presenta de manera gràfica una síntesi de les fases de treball i principals resultats del procés de participació ciutadana per a la millora de la riera de Caldes que es va iniciar el 2016.

Aquest procés obert ha conduït a la construcció d’una xarxa ciutadana compromesa amb la protecció, valorització i rehabilitació de la riera, que compta amb el suport dels Ajuntaments de Santa Perpètua, la Llagosta, Palau-Solità i Caldes, i també d’entitats supramunicipals (Consorci Besòs-Tordera, Diputació de Barcelona, Agència Catalana de l’Aigua, Associació de Municipis Eix Riera de Caldes).

L'exposició s’articula entorn d’una selecció de fotografies i de peces audiovisuals recopilades al llarg d’aquest procés de participació (entrevistes, tallers, excursions, ponències,) i pretén impulsar un interès creixent dels veïns i de la ciutadania en general per aquest espai fluvial. Aquest projecte ha estat impulsat pel grup de recerca Regeneració de Territoris Intermedis (RIL) de UIC Barcelona School of Architecture, al costat d’investigadors de l’Institut de Medi Ambient (IMA) de la Universitat de Girona.

L’exposició “Viu la riera!” té un caràcter itinerant. S'ha iniciat al municipi de la Llagosta i ara visita Santa Perpètua fins el 7 de juny. Posteriorment, farà parada a Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui.


Foto: La riera de Caldes protagonitza l'exposició Viu la riera / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'equip DIMO posa en marxa el projecte Espai obert per a músics
25 Mar 2019 11:11 - RedaccióL'equip DIMO posa en marxa el projecte Espai obert per a músics

Els DIMO inicien el projecte Espai obert per a músics, per a joves que vulguin inicar-se en algun instrument. [ ... ]

L'Ajuntament posa en marxa la campanya 'Deixa'm que trïi' per promoure el consum de joguines no sexistes
10 Des 2018 10:53 - RedaccióL'Ajuntament posa en marxa la campanya 'Deixa'm que trïi' per promoure el consum de joguines no sexistes

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha iniciat la campanya 'Deixa'm que trïi' de sensibilització [ ... ]

Xerrada sobre la taxa rosa en el marc del Dia Internacional de les Dones
26 febrer 2019 13:37 - RedaccióXerrada sobre la taxa rosa en el marc del Dia Internacional de les Dones

La programació del Dia Internacional de les Dones a Santa Perpètua organitzada per la Regidoria d'Igualtat [ ... ]