hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L’exposició “Viu la riera!” s'inaugura avui a les set de la tarda al Centre Cívic El Vapor. La mostra, que recull del treball participatiu que s’ha fet durant els darrers mesos entorn a la riera de Caldes, presenta de manera gràfica una síntesi de les fases de treball i principals resultats del procés de participació ciutadana per a la millora de la riera de Caldes que es va iniciar el 2016.

Aquest procés obert ha conduït a la construcció d’una xarxa ciutadana compromesa amb la protecció, valorització i rehabilitació de la riera, que compta amb el suport dels Ajuntaments de Santa Perpètua, la Llagosta, Palau-Solità i Caldes, i també d’entitats supramunicipals (Consorci Besòs-Tordera, Diputació de Barcelona, Agència Catalana de l’Aigua, Associació de Municipis Eix Riera de Caldes).

L'exposició s’articula entorn d’una selecció de fotografies i de peces audiovisuals recopilades al llarg d’aquest procés de participació (entrevistes, tallers, excursions, ponències,) i pretén impulsar un interès creixent dels veïns i de la ciutadania en general per aquest espai fluvial. Aquest projecte ha estat impulsat pel grup de recerca Regeneració de Territoris Intermedis (RIL) de UIC Barcelona School of Architecture, al costat d’investigadors de l’Institut de Medi Ambient (IMA) de la Universitat de Girona.

L’exposició “Viu la riera!” té un caràcter itinerant. S'ha iniciat al municipi de la Llagosta i ara visita Santa Perpètua fins el 7 de juny. Posteriorment, farà parada a Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui.


Foto: La riera de Caldes protagonitza l'exposició Viu la riera / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Veïns de Can Filuà protesten per l'increment del lloguer dels pisos del carrer de la Teixidora
22 Oct 2018 11:32 - RedaccióVeïns de Can Filuà protesten per l'increment del lloguer dels pisos del carrer de la Teixidora

Un total de 28 famílies del bloc de pisos de protecció oficial del carrer de la Teixidora al barri [ ... ]

El Cònsol dels Estats Units per a Assumptes Polítics i Administratius va visitar l'Escola La Florida
05 Jul 2018 14:30 - RedaccióEl Cònsol dels Estats Units per a Assumptes Polítics i Administratius va visitar l'Escola La Florida

El Cònsol dels Estats Units per a Assumptes Polítics i Administratius, Samuel Mercado, va visitar [ ... ]

Darrers dies de la venda de dues parcel·les a Can Filuà
16 Jul 2018 10:51 - RedaccióDarrers dies de la venda de dues parcel·les a Can Filuà

Fins al 17 de juliol, les empreses interessades poden presentar-se al concurs per a l’adjudicació [ ... ]