hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Setze veïns del barri de Can Folguera estan duent a terme les accions formatives dels programes de qualificació professional de Jardineria Ecològica i de Paviments Arquitectònics. Ambdues estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa Treball als barris.


Com a novetat, la Regidoria de Desenvolupament Local ha indicat que els participants a ambdues accions, adreçades a veïns del barri de Can Folguera, podran obtenir títols oficials que els ajudaran a millorar les competències professionals. D’aquesta manera, en el cas de la formació en jardineria, s’ha inclòs un mòdul que permet l’obtenció del carnet de nivell bàsic de manipulador de productes fitosanitaris a més de poder consolidar coneixements d’ofici com instal·lació i manteniments de sistemes de reg, basses naturalitzades, ús i manteniment de maquinària com desbrossadora, tallabardisses o airejadores. Pel que fa al programa de Paviments Arquitectònics, s’han incorporat dos mòduls que permetran als participants obtenir dues titulacions que aporten un valor afegit dins del sector com són la prevenció de riscos laborals (60 hores) i la pavimentació.

En total, pel que fa a la formació en jardineria, s’han previst un total de 145 hores, mentre que els vuit participants del programa de paviments arquitectònics rebran un total de 120 hores.

Un cop finalitzades aquestes accions formatives, el 75% dels participants podrà accedir a un contracte d’experienciació laboral de sis mesos on posaran en pràctica els nous coneixements assolits i desenvoluparan tasques de millora i adequació en diferents ubicacions de Can Folguera.

El programa Treball als barris s’adreça als municipis beneficiaris de la Llei de barris, com és el cas de Santa Perpètua amb el Pla de Can Folguera. Els dispositius d’inserció laboral Dones Competents i Engega’t també s’inscriuen en aquesta subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya que rep anualment l’Ajuntament des de l’any 2008 i que en aquesta darrera convocatòria s’ha situat en 439.364,01 euros.


Foto: Una de les participants de la formació de jardineria / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua dona suport a les reivindicacions dels bombers
08 Gen 2019 12:45 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua dona suport a les reivindicacions dels bombers

Alcaldes i alcaldesses de les localitats als que dona servei el Parc de Bombers de Mollet del Vallès, [ ... ]

Un centenar de persones participen en la Primera Ruta del Pinxo de la Festa Major
05 Set 2018 12:03 - RedaccióUn centenar de persones participen en la Primera Ruta del Pinxo de la Festa Major

Finalment han estat sis els establiments participants a la Primera Ruta del Pinxo de la Festa Major [ ... ]

Més de 2.700 alumnes d'Infantil i Primària tornen a les aules
12 Set 2018 17:51 - RedaccióMés de 2.700 alumnes d'Infantil i Primària tornen a les aules

Un total de 2.748 alumnes d'Educació Infantil i Primària han iniciat avui les classes. Aquest curs [ ... ]