hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornades de portes obertes de Formació Professional des d'avui dimecres 18 d'abril i fins a divendres dia 20 en horari de 16 a 20 hores amb l’objectiu de donar a conèixer el seu projecte acadèmic.

El centre oferirà el proper curs escolar 2018-2019 quatre cicles formatius, un de grau superior i tres de grau mitjà, tots ells en modalitat dual. Els mateixos que l'actual curs.

El Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) és el de Transport i Logística i els cicles formatius de Grau Mitjà (CFGM) són d’Atenció a les persones en situació de dependència, d’Activitats Comercials (Logística) i d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques.

La modalitat dual permet als estudiants compaginar la seva formació acadèmica al centre amb l’aprenentatge en pràctiques remunerades en una empresa i millora la qualificació de l’alumnat per tal que les empreses disposin de perfils adequats a les seves necessitats. El cap d'estudis de l'INS Estela Ibèrica, Àngel Sancho, ha detallat que la formació dual inclou pràctiques en empresa durant gairebé un any natural i amb unes condicions una mica millor que les pràctiques tradicionals d'estudis.

Àngel Sancho ha animat als possibles alumnes a apropar-se a l'Institut Estela Ibèrica durant les jornades portes obertes i ha explicat que a les persones interessades se les mostrarà els equipaments i se les explicarà els estudis, les sortides laborals i la formació dual.

Aquest curs es va posar en marxa el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a persones en situació de dependència que forma en la capacitació d’atendre en l’àmbit domiciliari i institucional a fi de mantenir i millorar la qualitat de vida de les persones dependents tot fent activitats assistencials.

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Transport i Logística també ha començat aquest curs i capacita en l’organització, gestió o control les operacions del transport de mercaderies i de viatgers en l’àmbit nacional i internacional i per planificar i gestionar les activitats logístiques d’una empresa. El cap d'estudis ha destacat que aquest cicle té molta demanda per part de les empreses.

Des del curs 2015-2016 també s'ofereix a l'INS Estela Ibèrica el CFGM de Comerç i Logística i el CFGM d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques amb la introducció al currículum de la formació en punts de recàrrega per al vehicle elèctric, formació que s’imparteix al Centre de Recursos del Vehicle elèctric (CREVE).

Les preinscripcions als cicles formatius de grau mitjà seran del 14 al 24 de maig, mentre que per al cicle de grau superior s'ha fixat entre el 29 de maig i el 7 de juny. Les matrícules seran del 4 a l'11 de juliol per als graus mitjans i del 18 al 23 de juliol per al grau superior.


Foto:IES Estela Ibèrica / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les Regidories d'Esports i Igualtat, contra la discriminació LGTBI al futbol
19 febrer 2019 11:03 - RedaccióLes Regidories d'Esports i Igualtat, contra la discriminació LGTBI al futbol

Les regidories d’Esports i d’Igualtat de l'Ajuntament de Santa Perpètua s’han sumat a la campanya [ ... ]

El Pla de Rodalies preveu l'anàlisi de noves alternatives per al desdoblament de la R3
29 Gen 2019 10:24 - RedaccióEl Pla de Rodalies preveu l'anàlisi de noves alternatives per al desdoblament de la R3

L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, s'ha reunit amb el coordinador del Pla de [ ... ]

Avui s'obre el recull de propostes per a la nova programació dels centres cívics
10 Abr 2019 10:36 - RedaccióAvui s'obre el recull de propostes per a la nova programació dels centres cívics

La Regidoria de Relacions Ciutadanes inicia avui 10 d’abril i fins al 10 de maig un nou procés participatiu [ ... ]