hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya obre aquest divendres 13 d’abril la preinscripció escolar per als nivells d’educació Infantil, Primària i Secundària obligatòria.

Santa Perpètua comptarà amb onze línies de P3 i tretze de primer d’ESO, segons les dades provisionals de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua. Pel que fa a Primària, set línies de P3 seran a l’escola pública, dos a l’Escola Bernat de Mogoda i La Florida; una a Els Aigüerols, Santiga i Santa Perpètua; i quatre a l’escola concertada (tres al col·legi Sagrada Família i una a l’Escola Tabor), les mateixes que a l’actual curs escolar. Pel que fa a la Secundària, s’incrementa en una línia l’oferta i l’Institut Rovira-Forns tindrà cinc aules de primer de l’ESO; quatre l’Estela Ibèrica; tres el Col·legi Sagrada Família i una l’Escola Tabor. L’oferta inicial de grups per escolaritzar els alumnes està disponible en el taulell informatiu dels centres.

El període de preinscripcions es perllongarà fins al 24 d’abril. La Generalitat ha informat que la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional es publicarà el 3 de maig i la presentació de reclamacions a la baremació serà del 4 al 8 de maig. La llista d’alumnat admès i de la llista d’espera, si s’escau, es publicarà el proper 12 de juny. La matriculació s’haurà de realitzar al centre assignat, del 21 al 27 de juny per als alumnes d’Infantil, Primària i primer d’ESO i, entre el 25 al 29 de juny per als de segon, tercer i quart d’ESO.


Foto: Avui s'inicien les preinscripcions d'Infantil, Primària i Secundària / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Unes 1.600 persones pugen al Tren del Nadal d'Els Comerciants
27 Des 2018 10:19 - Marta HiraldoUnes 1.600 persones pugen al Tren del Nadal d'Els Comerciants

L'Associació de Comerciants de Santa Perpètua, Els Comerciants, ha mostrat la seva "satisfacció enorme" [ ... ]

La XVI Fira de Comerç mostra el gran aparador del comerç local
08 Oct 2018 13:39 - RedaccióLa XVI Fira de Comerç mostra el gran aparador del comerç local

La XVI Fira de Comerç es va transformar en un gran aparador del comerç local. Una trentena d'establiments [ ... ]

Joventut convoca la segona reunió de la comissió de Deskoncerts
19 Nov 2018 15:01 - RedaccióJoventut convoca la segona reunió de la comissió de Deskoncerts

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha convocat aquest dilluns 19 de novembre [ ... ]