hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya obre aquest divendres 13 d’abril la preinscripció escolar per als nivells d’educació Infantil, Primària i Secundària obligatòria.

Santa Perpètua comptarà amb onze línies de P3 i tretze de primer d’ESO, segons les dades provisionals de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua. Pel que fa a Primària, set línies de P3 seran a l’escola pública, dos a l’Escola Bernat de Mogoda i La Florida; una a Els Aigüerols, Santiga i Santa Perpètua; i quatre a l’escola concertada (tres al col·legi Sagrada Família i una a l’Escola Tabor), les mateixes que a l’actual curs escolar. Pel que fa a la Secundària, s’incrementa en una línia l’oferta i l’Institut Rovira-Forns tindrà cinc aules de primer de l’ESO; quatre l’Estela Ibèrica; tres el Col·legi Sagrada Família i una l’Escola Tabor. L’oferta inicial de grups per escolaritzar els alumnes està disponible en el taulell informatiu dels centres.

El període de preinscripcions es perllongarà fins al 24 d’abril. La Generalitat ha informat que la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional es publicarà el 3 de maig i la presentació de reclamacions a la baremació serà del 4 al 8 de maig. La llista d’alumnat admès i de la llista d’espera, si s’escau, es publicarà el proper 12 de juny. La matriculació s’haurà de realitzar al centre assignat, del 21 al 27 de juny per als alumnes d’Infantil, Primària i primer d’ESO i, entre el 25 al 29 de juny per als de segon, tercer i quart d’ESO.


Foto: Avui s'inicien les preinscripcions d'Infantil, Primària i Secundària / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua signa el Pacte contra la segregació escolar
21 Mar 2019 12:30 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua signa el Pacte contra la segregació escolar

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s'ha sumat al Pacte contra la segregació escolar, promogut [ ... ]

El grup jove de SPSolidària Kanji prepara una brigada per anar als camps de refugiats sahrauís
27 febrer 2019 13:39 - RedaccióEl grup jove de SPSolidària Kanji prepara una brigada per anar als camps de refugiats sahrauís

El grup jove de SPSolidària Kanji ha començat el 2019 amb l’objectiu de muntar una brigada de treball [ ... ]

El Centre Cívic El Vapor acull demà la tercera edició del Fòrum Educatiu Local
15 Mar 2019 12:00 - RedaccióEl Centre Cívic El Vapor acull demà la tercera edició del Fòrum Educatiu Local

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha convocat el III Fòrum Educatiu Local [ ... ]