hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

La junta de l'associació Els Comerciants de Santa Perpètua s'ha renovat en el decurs de la 4a Nit dels Comerciants. El president de l'entitat continua sent Manel Alcaraz, la nova vicepresidenta és Anne Matas que substitueix Jordi Jiménez, el tresorer és Sergi Rodríguez i la secretària Mireia Puyaltó.

Respecte l'anterior junta han deixat de ser membres Jordi Jiménez, Lluís Alonso i Francesc Bonàs. A més de l'alta de la vicepresidenta Anne Matas, és nova vocal Núria Arjonilla i continuen Susana Llovell i Míriam López. Aquest any la junta anual es va celebrar en el marc de la 4a Nit dels Comerciants que va tenir lloc el dia 6 d'abril al CAM. La festa va constar de sopar, karaoke i fotomaton.

El president dels Comerciants, Manel Alcaraz, s'ha mostrat content amb el desenvolupament de la 4a Nit dels comerciants en la qual van participar una vintena de comerços i una cinquantena de persones.

L’objectiu de l’activitat és tenir un punt de trobada festiu i distès en el qual associats i convidats puguin parlar dels reptes del comerç local i intercanviar impressions. Alcaraz explica que per incentivar la participació es va creure convenient incorporar l'assemblea anual on es va fer un repàs als comptes de l'entitat i es va renovar la junta directiva. El president dels Comerciants explica que a la nova junta s'han incorporat dues persones i n'han causat baixa tres de les que formaven la junta escollida fa dos anys.


Foto: Manel Alcaraz, a l'esquerra, amb altres membres de la junta / Els Comerciants

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Suport municipal al Manifest en defensa de l'atenció sanitària de proximitat i qualitat al Vallès
28 Gen 2019 11:05 - RedaccióSuport municipal al Manifest en defensa de l'atenció sanitària de proximitat i qualitat al Vallès

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, ha signat el Manifest en defensa de l'atenció [ ... ]

L'Ajuntament aprova el projecte de rehabilitació de la nau alta del Vapor
07 Gen 2019 10:38 - RedaccióL'Ajuntament aprova el projecte de rehabilitació de la nau alta del Vapor

La Junta de Govern Local va aprovar inicialment el 18 de desembre el Projecte bàsic i d’execució [ ... ]

L’Informatiu repassa vint-i-dues edicions de notícies locals en un resum comiat de 2018
28 Des 2018 13:56 - RedaccióL’Informatiu repassa vint-i-dues edicions de notícies locals en un resum comiat de 2018

Estem a punt d’acomiadar l’any 2018 i des de la redacció de l’Informatiu continuem amb el compromís [ ... ]