hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Avui dimarts 3 d’abril comença una nova edició de la Mostra d’Ensenyament que organitza la Regidoria de Joventut a través del Punt Jove. Fins al 27 d’abril s’oferiran assessories a les persones que necessitin informació sobre el seu itinerari formatiu.

Aquests joves han de demanar cita prèvia trucant al 93 560 51 78 en horari del Punt Jove o enviant un correu electrònic a puntjove@staperpetua.cat. Aquest tràmit encara es pot formalitzar al servei d’informació juvenil.

El regidor de Joventut, Marçal Solà, ha explicat que “la idea és seguir amb el mateix model” que es va posar en marxa l’any passat, “un model més àgil i que evita cues” i que aposta per “una assessoria personalitzada que és molt efectiva sobretot per a aquelles persones que no tenen clar cap a on enfocar els estudis”.

La regidoria ha optat aquesta any per mantenir el format de l’edició de 2017 en que es va decidir donar un gir a aquesta activitat per millorar-ne l’efectivitat. Durant la mostra, s’oferirà informació i orientació acadèmica de tot el ventall de possibilitats d’estudis un cop acabada l’ESO, el Batxillerat o la Formació Professional. La mostra va adreçada a tothom que vulgui seguir estudiant. A més, l’alumnat de 3r i 4t d’ESO dels centres educatius de Santa Perpètua visitaran en horari lectiu matinal durant l’abril aquesta Mostra per rebre una sessió informativa d’itineraris acadèmics i d’opcions a l’hora de triar-los.


Foto: La regidoria de Joventut organitza la Mostra d'Ensenyament / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller d'Ensenyament anuncia la transformació d'Els Aigüerols en institut escola
23 Oct 2018 11:08 - RedaccióEl conseller d'Ensenyament anuncia la transformació d'Els Aigüerols en institut escola

L'Escola Els Aigüerols es transformarà en institut escola i tindrà un edifici propi, segons va anunciar [ ... ]

El Consell Escolar Municipal tracta el Pla d'Igualtat i les infraestructures
11 Des 2018 11:51 - RedaccióEl Consell Escolar Municipal tracta el Pla d'Igualtat i les infraestructures

La Regidoria d’Igualtat va el Pla d’Igualtat a la darrera sessió ordinària del Consell Escolar [ ... ]

L'Ajuntament obre una consulta ciutadana per fer aportacions a l'Ordenança Municipal de Residus
13 Set 2018 12:07 - RedaccióL'Ajuntament obre una consulta ciutadana per fer aportacions a l'Ordenança Municipal de Residus

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert una consulta pública [ ... ]