hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda organitza un any més la campanya Estiu SPM i programarà Casals d’estiu a tres escoles del municipi, dos campus esportius a les instal·lacions municipals i activitats per a joves en el marc de la campanya Més estiu de Joventut.


Enguany, els Casals d'estiu tindran lloc a les escoles La Florida, Santa Perpètua i Bernat de Mogoda, entre els dies 25 de juny i 27 de juliol. Les inscripcions es podran realitzar del 3 al 13 d'abril. Pel que fa a les beques, el període per sol·licitar-les s'ha establert del 9 al 20 d’abril. El Casal d’estiu municipal s’adreça a infants que han cursat durant el curs escolar 2017/2018 de P3 a sisè de Primària. En aquesta edició, el centre d'interès serà les arts. Els casals ofereixen la possibilitat de menjador i de servei d'acollida matinal.

D’altra banda, el Servei d’Esports tornarà a organitzar el Campus esportiu de hip-hop, adreçat a infants i joves de tercer de Primària fins a tercer d’ESO, i el Campus poliesportiu, per a alumnat de tercer de Primària a Batxillerat. Les inscripcions seran del 23 d’abril fins al 4 de maig. A la primera de les activitats, es duran a terme disciplines com el funky, el hi-hop i les acrobàcies, entre d'altres, a més d'activitats aquàtiques. En el cas del Campus poliesportiu, els participants podran practicar esports d'equip, com futbol sala, bàsquet i volei; esports amb implements, com tennis, bàdminton , hoquei i beisbol; esports tradicionals, com bitlles catalanes i petanca; i activitats aquàtiques com natació amb aletes i jocs aquàtics.

Per últim, la Regidoria de Joventut també programarà el Més Estiu, amb diferents activitats com espai de deures, sortides, tallers i música, entre d’altres. El Més Estiu s’adreça a joves nascuts entre 2002 i 2006. Les inscripcions es podran realitzar del 14 de maig al 14 de juny

Període de beques, del 9 al 20 d'abril

Un any més, l'Ajuntament ha previst beques per als infants i joves que es matriculin als casals d'estiu organitzats a les escoles o al campus esportiu. Les dates de presentació de sol·licituds seran del 9 al 20 d'abril, ambdós inclosos, al Registre de l'Ajuntament i especificar clarament la demanda de subvenció per als serveis de casal, menjador de casal o campus, i/o campus esportiu per a cadascuna de les setmanes de servei, segons consta a les bases de la convocatòria.


Foto: Els Casals d'Estiu tindran lloc del 25 de juny al 27 de juliol / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]