hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

La Junta de Govern Local ha aprovat les Bases reguladores específiques i la convocatòria per a la concessió de subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament, presentats per organitzacions no governamentals i entitats i associacions sense afany de lucre.

L’Ajuntament de Santa Perpètua destinarà aquest exercici 2018 un total de 112.000 euros a subvencionar projectes de cooperació.

El regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional, Sergi Hernández, ha explicat que el període de presentació de sol·licituds va del 20 de març al 5 d'abril. La subvenció màxima per projecte no podrà ser superior al 80% del cost total de la intervenció amb un màxim de 35.000 euros. En cas de projectes plurianuals, no podrà superar els 25.000 euros per exercici.

Aquest any la convocatòria s'ha fet coincidir en el temps amb els procés de sol·licitud de subvencions d'altres tipus d'entitats locals per facilitar la tasca al departament d'Intervenció, segons ha apuntat el regidor de Solidaritat. Sergi Hernández anuncia que l'Ajuntament ha previst aquesta anualitat 112.000 euros per a projectes de cooperació internacional.

Tot i que tant el Pla Local Director de Cooperació vigent com el que s'està acabant de redactar fixen que l'Ajuntament destinarà el 0,7% del pressupost municipal a projectes de cooperació, el regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional afirma que "malauradament no s'arriba a aquest percentatge degut encara a la situació econòmica patida en els darrers anys" i afirma que el compromís és "anar creixent la partida dins del termini de vigència del nou Pla Director 2018-2022".

Hernández avança que dos mesos després l'Ajuntament farà pública la resolució de les subvencions perquè les entitats puguin començar a treballar en els projectes.

Consell de Solidaritat

Els membres del Consell Municipal de Solidaritat van rebre dimarts 20 de març el text provisional del Pla Local Director de Cooperació amb les aportacions recollides en les reunions mantingudes i a través del procés participatiu. L’Ajuntament posarà a exposició pública el document definitiu i té previst sotmetre’l a aprovació pel Ple municipal en la sessió ordinària del mes d’abril.   


Foto: El Consell de Solidaritat es va reunir ahir a la Sala de Plens / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua recorda i ret un emotiu homenatge a les víctimes de la violència masclista
26 Nov 2018 11:39 - RedaccióSanta Perpètua recorda i ret un emotiu homenatge a les víctimes de la violència masclista

L'Ajuntament de Santa Perpètua va recordar ahir i va retre un emotiu homenatge a les víctimes de la [ ... ]

Xerrada sobre la taxa rosa en el marc del Dia Internacional de les Dones
26 febrer 2019 13:37 - RedaccióXerrada sobre la taxa rosa en el marc del Dia Internacional de les Dones

La programació del Dia Internacional de les Dones a Santa Perpètua organitzada per la Regidoria d'Igualtat [ ... ]

Segona edició de la campanya 'A l'abril cada paraula val per mil'
09 Abr 2019 09:35 - RedaccióSegona edició de la campanya 'A l'abril cada paraula val per mil'

El Servei de Català de Santa Perpètua amb el suport de les regidories de Comerç i de Cultura han [ ... ]