hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha iniciat les obres d'urbanització de la rotonda de la cruïlla de les avingudes de Canalís i d'Estela Ibèrica amb l'objectiu de millorar la seguretat de trànsit en aquest punt del municipi. El projecte, redactat pels Serveis Tècnics Municipals, té un pressupost de 88.408,30 euros i s'executa a través de treballadors de Plans d'Ocupació.

L'estiu de 2017, l'Ajuntament va habilitar provisionalment una rotonda en aquest punt, una actuació demanada pel veïnatge de Mas Costa. El nou distribuïdor té forma el·líptica per facilitar la maniobra als camions que vagin al polígon industrial de Les Pareres i també per evitar modificar les voreres. El consistori va descartar la instal·lació de semàfors ja que en aquest punt estan permès tots els girs i els vianants i els vehicles haurien d'esperar massa estona per fer la maniobra desitjada.

La regidora de Seguretat Ciutadana i Via Pública, Olga Valenzuela, ha manifestat que "després d'aquests mesos valorem molt positivament el resultat que està donant la instal·lació d'aquesta rotonda provisional, perquè així ens ho han fet saber tant els veïns i veïnes de la zona com els usuaris ja que ha millorat de forma considerable la mobilitat de la zona" i ha afegit que "a la rotonda definitiva estem valorant posar una reproducció de l'Estela Ibèrica, un element que no impedirà la visibilitat dels vehicles i que donarà la benvinguda al barri de Mas Costa".


Foto: Obres a la nova rotonda de Mas Costa / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]