hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha iniciat les obres d'urbanització de la rotonda de la cruïlla de les avingudes de Canalís i d'Estela Ibèrica amb l'objectiu de millorar la seguretat de trànsit en aquest punt del municipi. El projecte, redactat pels Serveis Tècnics Municipals, té un pressupost de 88.408,30 euros i s'executa a través de treballadors de Plans d'Ocupació.

L'estiu de 2017, l'Ajuntament va habilitar provisionalment una rotonda en aquest punt, una actuació demanada pel veïnatge de Mas Costa. El nou distribuïdor té forma el·líptica per facilitar la maniobra als camions que vagin al polígon industrial de Les Pareres i també per evitar modificar les voreres. El consistori va descartar la instal·lació de semàfors ja que en aquest punt estan permès tots els girs i els vianants i els vehicles haurien d'esperar massa estona per fer la maniobra desitjada.

La regidora de Seguretat Ciutadana i Via Pública, Olga Valenzuela, ha manifestat que "després d'aquests mesos valorem molt positivament el resultat que està donant la instal·lació d'aquesta rotonda provisional, perquè així ens ho han fet saber tant els veïns i veïnes de la zona com els usuaris ja que ha millorat de forma considerable la mobilitat de la zona" i ha afegit que "a la rotonda definitiva estem valorant posar una reproducció de l'Estela Ibèrica, un element que no impedirà la visibilitat dels vehicles i que donarà la benvinguda al barri de Mas Costa".


Foto: Obres a la nova rotonda de Mas Costa / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'amplia el termini del 'Proposa i decideix' amb una nova plataforma digital
11 Jun 2018 13:09 - RedaccióS'amplia el termini del 'Proposa i decideix' amb una nova plataforma digital

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert aquest dilluns 11 de juny un nou termini de participació [ ... ]

Gairebé 40 novetats en la Programació estable del proper curs escolar que presenta 149 activitats
10 Jul 2018 12:46 - RedaccióGairebé 40 novetats en la Programació estable del proper curs escolar que presenta 149 activitats

Un total de 149 propostes de diferents temàtiques s’han posat a disposició dels centres educatius [ ... ]

L'Ajuntament de Santa Perpètua referma el seu compromís amb les colònies d'infants sahrauís
12 Jul 2018 12:58 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua referma el seu compromís amb les colònies d'infants sahrauís

Amal, Larousi i Yuseff són la noia i els nois sahrauís que passen les seves vacances d’estiu amb [ ... ]