hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda endega un nou pla d’ocupació en el marc del Pla d’inversions del qual es beneficiaran deu veïns del municipi, que seran contractats per l’administració local per un període de sis mesos. Cinc oficials de primera, quatre peons de la construcció i una persona d’administració són els perfils professionals d’aquesta nova convocatòria.

Un dels oficials i dos dels peons ja es van contractar al desembre per començar a treballar en la construcció de la plataforma del nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics, situat a l’aparcament de la Granja Soldevila. El personal restant iniciarà la contractació a finals d’aquest mes de gener. Entre les feines que durà a terme aquest nou equip de plans d’ocupació figura la construcció de la rotonda de l’avinguda de Canalis amb l’avinguda de l’Estela Ibèrica, que actualment funciona de manera provisional; l’adequació de nous carrils bici a les avingudes de mossèn Jacint Verdaguer i de Barcelona i el parc Fluvial, a l’alçada del barri de Can Folguera, en el marc del projecte de pacificació del trànsit; la instal·lació de nous jocs infantils al parc d’Europa; la construcció d’una escala al parc de Tesanj davant de l’Escola Santiga; la construcció de la solera i l’execució de les obres a l’Arxiu Històric Municipal; i la creació d’una rasa per a la instal·lació de fibra òptica al polígon industrial Can Bernades-Subirà.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha recordat el compromís municipal per l’ocupació i ha insistit que l’Ajuntament continuarà treballant i dedicant els recursos possibles a la lluita contra l’atur i per donar suport a les famílies i persones més vulnerables. Aquest pla d’ocupació municipal està sufragat al cent per cent pel Consistori i suposa una inversió pel que fa al cost de personal de 200.000 euros. Isabel Garcia ha explicat que “els ajuntaments no tenim l’obligació ni la competència en els temes de treball però fem tot el que podem i penso que a Santa Perpètua s’està treballant molt bé, tot i que no solucionem els problemes de les famílies amb contractes de sis mesos però almenys ho fem de manera pal·liativa”.


Foto: Treballadors del nou pla d'ocupació executant obres a l'aparcament de la Granja / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]