hola

L’alumnat de tercer A del Col·legi Sagrada Família ha iniciat aquest matí una nova edició de l’activitat ‘Visquem l’Ajuntament’, en el marc de la Programació estable a les escoles. Un total de 304 nens i nenes de tercer de primària de totes les escoles del municipi participaran fins al 9 de maig d’aquesta activitat que pretén donar a conèixer els més petits l’administració local.

Durant la seva visita, els infants són rebuts per l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor d’Educació, Antonio Egea. A continuació passen a la Sala de Plens on els edils expliquen la seva feina i responen a les preguntes dels nens i nenes. Els alumnes també coneixen l’activitat municipal que es realitza a les plantes 1 (Alcaldia) i 2 (Territori, Medi Ambient i Urbanisme) i visita les dependències de la Policia Local, parlen amb agents del cos de seguretat del municipi i proven els seus vehicles.

L’activitat té per objectiu apropar l’Ajuntament de Santa Perpètua a l’alumnat, com a exemple d’institució democràtica, i donar a conèixer els mecanismes de funcionament del Consistori. Els infants realitzen un treball previ a la visita, a càrrec del tutor i a través d’un dossier pedagògic facilitat pel Servei d’Educació.

L’activitat que complementa el dossier és una visita a l’Ajuntament en el decurs de la qual l’alumnat fa preguntes, comentaris, suggeriments i peticions a l’alcaldessa i al regidor d’Educació.

El regidor d'Educació, Antonio Egea, ha explicat que l'activitat continua amb el mateix esquema i destaca que és una visita que esperen molt els infants i els responsables municipals. També ha manifestat que els nens i nenes fan preguntes o queixes sobre voreres en mal estat, problemes amb les defecacions dels gossos o sobre parcs infantils, entre d’altres. Alhora ha lloat la gran tasca que fan a classe amb el professorat preparant l'activitat del ‘Visquem l'Ajuntament’.


Foto: Alumnat de tercer A del Col·legi Sagrada Família / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]