hola

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Ana Bajor, i membres de les entitats Espiral i Junts per la diversitat van visitar les instal·lacions de l’entitat Adimir de Montcada i Reixac i van conèixer el CAID, Centre d’Atenció Integral de la Discapacitat, inaugurat l’any 2009. L’entitat montcadenca desenvolupa diferents plans de suport a la discapacitat en els quals participa l’usuari amb discapacitat i la seva família, sempre que sigui possible dins del seu entorn natural. Els seus més de 300 socis i 22 famílies realitzen diferents teràpies, totes elles enfocades a millorar la vida dels nens amb diferent diversitat funcional, facilitar la plena inclusió en tots els àmbits i millorar el nivell d’autonomia.

La presidenta d’Espiral, Maribel Medina, explica que “a Espiral li agradaria molt poder arribar a crear el seu propi CAID com Adimir, som conscients que hi ha molt treball per davant, però amb el suport de les nostres famílies, el suport i les subvencions dels organismes pertinents i el treball de tots, sens dubte podrem arribar a aconseguir un projecte molt similar”.

La regidora de Benestar Social i Atenció a les persones, Ana Bajo, considera que “les companyes d’ Espiral fan una molt bona tasca, que són molt lluitadores i a Serveis Socials ens agrada recolzar a les nostres entitats”. Bajo afegeix que “vam sortir amb molta informació i amb moltes idees, l’entitat va prendre bona nota del que es feia a la localitat veïna de Montcada i a Serveis Socials continuarem apostant per la inclusió i la normalització de les persones amb Diversitat Funcional i evidentment continuaran tenint el nostre suport”.

Adimir va visitar anteriorment Santa Perpètua per conèixer el projecte de pictogrames als comerços de la ciutat desenvolupat per Espiral i l’Ajuntament.


Foto: Reunió de membres d’Espiral i de la regidoria de Serveis Socials amb Adimir / Espiral

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]