hola

L’edifici de l’Ajuntament ha estat objecte d’unes obres de millora que han permès reagrupar i reubicar serveis municipals. Les dependències de la Policia Local també s’estan reformant per millorar l’atenció al públic i adaptar-se al creixement de la plantilla i als nous requeriments en quant a normativa i qualitat del servei.

Les obres han estat realitzades per plans d’ocupació i encara resta una darrera fase, que s’iniciarà al sete­mbre, i que consistirà a instal·lar una cabina de control a la Sala de plens i tancar amb vidre el balcó del primer pis que dona a la sala de plens. La posada en marxa de la nova seu de serveis socials al local de la planta baixa de l’edifici dels pisos de joves de lloguer de l’avinguda de Barcelona va deixar lliure la tercera planta de l’Ajuntament i per això s’han modificat espais a les plantes tercera i primera.

Amb les millores s’ha aconseguit reagrupar els serveis de recursos humans amb la seva regidoria en un espai més ampli a la tercera planta; reagrupar els serveis jurídics en un únic espai comú a la quarta planta i reubicar les dependències d’alcaldia i la sala de govern en un espai més vinculat a la sala de plens i millorant el seu control d’accés, a la mateixa planta primera. També s’ha integrat el balcó consistorial i el seu espai annex per un espai més polivalent a la ciutadania i actes singulars d’unes 30 persones a la primera planta. El cost de les obres, incloent les millores a la sala de plens que començaran al setembre, ha estat de 61.500 euros.


Foto:Nou accés de la Policia Local després de les obres realitzades / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]