hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

El diumenge 21 de maig la Rambla de Santa Perpètua serà un espai exclusiu per a vianants. Les regidories de Mobilitat i Via Pública iniciaran aquest dia una prova pilot en la qual la Rambla es tallarà al trànsit i a l’aparcament de vehicles tots els diumenges i només hi podran accedir els veïns amb guals i aparcaments privats.

El tram restringit a la circulació i l’aparcament serà el comprès entre l’avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer i el carrer de Martí Costa, i l’horari de tancament serà de 10 a 21 hores. D’aquesta manera es posa en funcionament una primera fase en què, a petició dels comerciants, restauradors i veïnat de la zona, la Rambla s’habilita com a espai exclusiu per a vianants, transformant-la en una zona de passeig. “Es tracta d’una prova que posem en marxa i que, si veiem que té bona acollida, es podrà fer també els dissabtes. La idea és aconseguir que la Rambla es converteixi en un espai prioritari per als ciutadans i ciutadanes que podran gaudir-ne i transformar-lo en un eix comercial molt agradable”, explica la regidora de Via Pública, Seguretat Ciutadana i Comerç, Olga Valenzuela. L'objectiu és donar protagonisme a la mobilitat a peu per tot el municipi i l’equip de govern ha considerat que la Rambla és un bon punt de partida, segons Via Pública. El Pla de Mobilitat Urbana de l’any 2012, ja contempla que la Rambla es converteixi, a llarg termini, en un espai prioritari per al vianant.

L'Ajuntament ha explicat aquesta mesura a Centre Vila Associació veïnal i ha comunicat amb cartes l'actuació als veïns de la Rambla.

Els Plans de Mobilitat Urbana Sostenible són una de les propostes per afrontar els reptes de la mobilitat que recull l’exposició Mobilitat Urbana: Reptes i Solucions que es presenta fins el 21 de maig a L’Espai 3 de La Granja Espai Cultural. La mostra, cedida per la Diputació de Barcelona, es va inaugurar oficialment el divendres 5 de maig. Roger Torrell, de l’Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària de la Diputació va explicar els 13 plafons de l’exposició.


Foto: La Rambla es tallarà a la circulació i a l'aparcament tots els diumenges / Joel Mesas

0
0
0
s2smodern

Altres notícies

Santa Perpètua presenta una nova imatge de ciutat realitzada per la il·lustradora Bel Bufí
26 Mai 2017 12:35 - Marta HiraldoSanta Perpètua presenta una nova imatge de ciutat realitzada per la il·lustradora Bel Bufí

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha encarregat a la il·lustradora local Bel Bufí una imatge representativa [ ... ]

Mostra Mogoda recupera el 27 i 28 de maig la tradició agrícola i ramadera del municipi
26 Mai 2017 09:00 - Marta HiraldoMostra Mogoda recupera el 27 i 28 de maig la tradició agrícola i ramadera del municipi

La Regidoria de Promoció Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda organitza aquest cap [ ... ]

Els Comerciants, satisfets amb la darrera edició de l'Electroparty
25 Mai 2017 13:45 - Marta HiraldoEls Comerciants, satisfets amb la darrera edició de l'Electroparty

L'Associació de Comerciants Els Comerciants de Santa Perpètua estudia canviar la data de la fira Electroparty [ ... ]