hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Una delegació municipal encapçala per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, el tinent d'alcaldia d'Urbanisme, Joan Alcàntara i la regidora de Via Pública, Olga Valenzuela, va visitar ahir dijous 18 de maig les obres d'urbanització de l'avinguda de Girona. Els treballs es van iniciar al mes de març amb l'objectiu d’aconseguir la pacificació del trànsit en aquesta zona i en l’habilitació d’un espai central per als vianants que complementarà l'actual bulevard, que s’inicia a l’avinguda de l’Onze de Setembre i finalitza a l’alçada de la rotonda amb els carrers de Genís Sala i de Pau Vila (actualment també en obres). Personal municipal de les Brigades i de plans d’ocupació realitzen els treballs

L'alcaldessa de Santa Perpètua ha anunciat que la previsió es que les obres finalitzin durant la segona quinzena del mes de juny. Isabel Garcia ha mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament de l'actuació que s'executa en el temps previst i ha destacat que l'actuació en aquest tram de l'avinguda de Girona era "molt necessària". Afegeix que aquesta via és un lloc concorregut i "de pas per anar a equipaments esportius i educatius" i confia que en unes setmanes tota "la ciutadania el pugui gaudir".

D'altra banda, l'avinguda de Girona, en el tram entre els carrers de Pau Vila i de Tierno Galván, estarà tallada al trànsit a partir del dilluns 22 de maig amb motiu de les obres d'urbanització del passeig central. El tall de circulació, en ambdós sentits, es perllongarà fins el 8 de juny.

Durant aquest temps es realitzaran actuacions en les canalitzacions i pous que travessen les calçades, s'urbanitzaran passos elevats i es procedirà a l'asfaltat de la calçada.

Amb motiu del tall de circulació de l'avinguda de Girona, també es modifica el recorregut del bus que circularà pel carrer d'Ausiàs March  i de Tierno Galván. la parada de l'avinguda de Girona es trasllada uns metres fins a la rotonda de distribució del trànsit entre els carrers de Joaquim Malats, de Tierno Galván i de l'avinguda de Girona.

L'Ajuntament ha informat que els veïns del costat del barri de Can Taió que tenen entrades de garatges podran accedir des dels extrems en el sentit següent: des del número 2 al 10 per Passatge de Joan Oliver i del número 10 al 38 pel carrer de Pau Vila.

Durant els dies d'asfaltat també quedarà interromput l'accés als garatges, amb dates a determinar al voltant del 5 al 7 de juny i que es comunicarà directament als veïns.


Foto: Visita a les obres del passeig central de l'avinguda de Girona / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El programa Xuta les tardes també es farà a l'Escola Bernat de Mogoda
23 Nov 2017 13:52 - RedaccióEl programa Xuta les tardes també es farà a l'Escola Bernat de Mogoda

La Regidoria de Joventut ha informat que el projecte de l’equip de Dinamitzadors del Medi Obert (DIMO) [ ... ]

El Consell Municipal de Solidaritat tracta avui el Pla Director de Cooperació
23 Nov 2017 10:19 - RedaccióEl Consell Municipal de Solidaritat tracta avui el Pla Director de Cooperació

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha encarregat la redacció d’un nou Pla Municipal de Cooperació [ ... ]

Una activitat en el marc de la setmana de prevenció dels residus mostra els impropis al rebuig
22 Nov 2017 14:00 - Marta HiraldoUna activitat en el marc de la setmana de prevenció dels residus mostra els impropis al rebuig

La plaça Nova ha acollit aquest dimecres 22 de novembre una caracterització de residus. Es tracta [ ... ]