hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua proposa a la ciutadania una enquesta de valoració de la Llei de Barris. l'enquesta estarà activa fins el 2 de maig a les 14 hores en aquest enllaç La consultoria iServeis S.L., responsable de redactar el document de Balanç del projecte Can Folguera: de perifèria a Centre, realitzarà la mateixa enquesta els dies 2 i 3 de maig al parc Central. Els resultats  es presentaran al document de Balanç final que també es valorarà al proper Comité d’avaluació i seguiment que  tindrà lloc el dia 5 de maig i tancarà després d’11 anys, des del 2005 i fins el 2016 el projecte Can Folguera, de perifèria a centre”que es va acollir a la subvenció de la Llei 4/2004, de 4 de juny, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen un atenció especial.

En el marc d’aquest tancament, es farà un recorregut per les actuacions més importants. Al Comitè està prevista l’assistència de la Consellera de governació i relacions institucionals, Meritxell Borràs.

D’altra banda, el 20 d’abril va tenir lloc la darrera Comissió ciutadana del projecte de Llei de barris al Centre Cívic de Can Folguera amb la participació d’entitats i ciutadans per fer el seu balanç final des del punt de vista de la percepció veïnal, acollits per la Regidoria de Relacions Ciutadanes. Segons expliquen fonts municipals, la trobada “va ser un procés de discussió realitzat amb el suport de la consultoria Iservei S.L. responsable de redactar el document de Balanç del projecte Can Folguera: de perifèria a Centre”. Aquesta mateixa consultoria realitzarà un seguit d’enquestes Ciutadanes per recollir les valoracions de la ciutadania, tant al web municipal com a peu de carrer. La Comissió veïnal s’ha reunit en 44 edicions i es fa sempre precedint el Comitè de seguiment, on totes les administracions implicades avaluen les darreres actuacions.

Foto: En primer terme el parc Central i el barri de Can Folguera / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]