hola

L’Associació d’Afectats/ades de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica (AFIFAC) de Santa Perpètua organitzarà el dissabte 25 de març la xerrada Conviure amb malalties cròniques, a càrrec de la psicòloga Yolanda López. L’activitat forma part de la programació commemorativa del Dia Internacional de les dones i tindrà lloc al Centre Cívic Can Folguera a partir de les 19 hores.

La xerrada està adreçada a familiars i amics d’afectats per fibromiàlgia i fatiga crònica. Segons informa l’entitat, és la primera activitat adreçada a familiars d’afectats i expressen que “són part important i determinant dels afectats per aquesta malaltia i considerem que serà una activitat destacada”.

La conferència sobre conviure amb malaties cròniques tanca la programació del Dia Internacional de les Dones que s’ha desenvolupat durant aquest mes de març i que ha comptat amb una desena d’activitats dissenyades per l’ Ajuntament i entitats.

Cada any es diagnostiquen a l’Estat Espanyol, prop de 120.000 casos de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica i s’estima que hi ha gairebé dos milions d’afectats, segons dades de la Fundació per a la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica.


Foto: Imatge d'arxiu d'una activitat d'AFIFAC / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]