hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Un total de 62 expositors i 102 cotxes clàssics van participar a la quinzena edició de la Llotja de Vehicles Antics i Clàssics de Santa Perpètua que es va celebrar el 18 de març al recinte firal i al passeig de la Florida.

Un dels membres de la comissió ciutadana d'aficionats que organitza aquesta fira Joan Remon ha destacat que finalment van participar una desena d'expositors més dels que estaven inscrits i que el bon temps va contribuir a la presència de visitants. Remon va manifestar que entre 1.500 i 2.000 persones van passar pel recinte firal.

Sobre el volum de vendes d'aquesta fira, Joan Remon explica que els expositors són reticents a donar xifres i expliquen que venen poc, encara que afirma que si aquesta fos la realitat "els paradistes no vindrien fins a Santa Perpètua". Parlant amb un d'ells va informar que "havia fet una caixa de 600 euros".

Durant l'activitat, l'Ajuntament va realitzar un reconeixement a la tasca feta durant aquests 15 anys al grup d'aficionats que coorganitza la Llotja i que va impulsar la fira. Joan Remon s'ha mostrat satisfet per aquest acte de reconeixement de l'administració local i ha destacat que la Llotja de Santa Perpètua està plenament consolidada i s'ha situat com a segona fira a l'aire lliure més important de Catalunya per darrera de la de Sils.

Remon també ha comentat que és important que el nom de Santa Perpètua es projecti per activitats d'aquest tipus i "no malauradament per coses desagradables i desgràcies". Per la seva banda, la regidora de Promoció Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Olga Valenzuela, ha valorat "molt positivament tant la participació d'expositors com l'afluència de públic" i ha afegit que "la Llotja de Vehicles clàssics està plenament consolidada i s'ha convertit en una de les principals fires de Santa Perpètua".


Foto: Un total de 102 cotxes clàssics es van donar cita a Santa Perpètua / Josep Cano 

Altres notícies

Els comerciants lliuraran aquest dissabte uns Premis al comerç
24 Mar 2017 12:33 - Marta HiraldoEls comerciants lliuraran aquest dissabte uns Premis al comerç

L’Associació de Comerciants de Santa Perpètua, Els Comerciants, celebrarà aquest dissabte 25 de [ ... ]

SPSolidària forma part de la Taula Catalana de Codesenvolupament
24 Mar 2017 11:11 - Estrella NúñezSPSolidària forma part de la Taula Catalana de Codesenvolupament

La Taula Catalana de Codesenvolupament es presenta aquest dissabte 25 de març a Barcelona amb unes [ ... ]

Santa Perpètua se suma aquest dissabte a L'Hora del planeta i apagarà els llums d'equipaments
24 Mar 2017 14:49 - RedaccióSanta Perpètua se suma aquest dissabte a L'Hora del planeta i apagarà els llums d'equipaments

L’Ajuntament de Santa Perpètua s’ha sumat un any més a L’Hora del planeta i apagarà aquest [ ... ]