hola

L'alumna de l'Escola Santa Perpètua Carlota Martínez ha guanyat el 30è Concurs de Dibuix de la Companyia d'Aigües de Sabadell (CASSA), en la seva 26a edició a la nostra localitat.

La guanyadora s'ha endut una bicicleta, mentre que la seva escola ha rebut un val de 150 euros per a material escolar. Al certamen, han participat 222 alumnes de cinquè de Primària de l'Escola Santa Perpètua de 6è de l'Escola La Florida i de 1r d'ESO de l'Institut Rovira-Forns.

El segon premi ha estat per a Irene Tafalla, de l'Institut Rovira-Forns, que ha obtingut un patinet. El jurat també ha decidit atorgar tres accèssits, dotats amb uns altaveus bluetooth, que han recaigut en Àlex Hazza i Eva Sánchez, ambdós de l'Escola Santa Perpètua, i Elena Tovar de l'Escola La Florida. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el gerent de Concessions de CASSA, Josep Maria Manyosa, han lliurat aquest dijous 16 de març els premis, en un acte que ha tingut lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

L'alcaldessa de Santa Perpètua ha agraït la tasca educativa de CASSA i ha recordat que el municipi forma part d'aquestes activitats des de fa 26 anys. Isabel Garcia ha indicat que cal conscienciar a tothom de la importància de fer un bon ús de l'aigua i tot el que té a veure amb el medi ambient.

El gerent de Concessions de CASSA, Josep Maria Manyosa, ha explicat que la tasca educativa de la Fundació CASSA a través d'aquest concurs i de les visites que es fan a les instal·lacions és ensenyar a les noves generacions que l'aigua és un be escàs que cal valorar i no malbaratar. Manyosa ha agraït la participació en el concurs dels més de dos-cents alumnes perpetuencs.


Foto: Guanyadors dels premis CASSA amb representants de la companyia i l'alcaldessa / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]