hola

L’Informatiu endega per quart any consecutiu el concurs a Instagram per triar la portada de l’agenda 2017, per a anunciants i empleats municipals. El certamen es realitza a través del perfil Instagram @linformatiuspm i anima els usuaris a penjar fotos amb referències a l’Informatiu o amb la mateixa publicació i etiquetar-les amb el hashtag #agendaSPM entre el 30 de setembre i l’11 de novembre.

L’any passat, la guanyadora va ser la imatge de @montseges, en la qual es podia veure l’Informatiu en un plat a taula decorat amb motius florals. Un jurat format per tècnics de Comunicació triarà la imatge guanyadora d’entre aquelles que compleixin els requisits establerts i il·lustrarà la portada de l’Agenda 2017 i en rebrà una com a premi. Des de Comunicació, expliquen que la bona rebuda del concurs fa que novament es convoqui el certamen i anima a tots els seguidors del compte a ser originals i crear una imatge amb l’Informatiu com a protagonista. El 2015, el jurat també va atorgar una agenda a @marisaenlared per la seva imatge, que, malgrat no haver resultat guanyadora, mostrava l’Informatiu en forma de postre i el jurat li va atorgar també un premi.

Bases concurs:

 

1. Al concurs poden participar tots aquells usuaris de l’aplicació mòbil Instagram que realitzin fotografies on aparegui l’Informatiu de Santa Perpètua o hi hagi referències gràfiques a la publicació. Només les fotografies que compleixin amb la temàtica del concurs seran valorades pel jurat.

2. La participació al concurs implica que el participant tingui un compte públic a Instagram i que respecti les condicions d’aquesta xarxa.

3. Les fotografies han de ser etiquetades amb el hashtag #agendaspm i compartides a Instagram

4. Els participants han de ser seguidors del compte @linformatiuSPM per poder optar al premi.

5. L’organització es reserva el dret de denunciar i demanar l’eliminació de la fotografia, si alguna imatge vulnera els drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.

6. El concurs és vàlid per a totes les fotografies realitzades i pujades entre el 30 de setembre i l'11 de novembre.

7. No s’acceptaran fotografies fora d’aquestes dates.

8. Els participants han de guardar la foto original per tal que doni la resolució adequada per a la publicació impresa.

9. Cada participant pot participar amb tantes fotos com vulgui dins de les dates del concurs i sempre d’acord amb la temàtica del mateix.

10. Un jurat format per tècnics de l’Informatiu triarà la foto guanyadora i es comunicarà a l’usuari la resolució mitjançant un comentari a la imatge guanyadora.

11. La foto guanyadora serà la portada de l’Agenda 2017 de l’Informatiu, per a anunciants i treballadors municipals. El guanyador també rebrà una agenda.

12. Els concursants cedeixen els drets d’imatge de les seves fotografies perquè puguin ser publicades a l’Informatiu, al seu web i a les xarxes socials.

13. L’Informatiu es reserva el dret de rebutjar i excloure de la participació del concurs qualsevol foto que no reuneixi els requisits descrits a les bases.

14. El jurat podrà declarar el concurs desert.


Foto: Imatge promocional del concurs / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]