hola

Els Serveis Territorials d'Educació al Vallès Occidental han habilitat un formulari per aquelles persones que no hagin pogut completar la seva matrícula en un Cicle Formatiu havent fet la preinscripció en el període ordinari del mes de maig. L'objectiu és que puguin exposar el seu cas per poder atendre cada cas de manera individualitzada.

El formulari es troba a la pàgina web dels Serveis Territorials i en aquest s'han indicar l'identificador de l'alumne/a del Registre d'alumnes (RALC), les dades personals, el grau i la família del Cicle Formatiu escollit.

En el cas de Santa Perpètua, l'Institut Estela Ibèrica és el centre que ofereix cicles formatius de grau mitjà, activitats comercials, atenció a persones amb situació de dependència i instal·lacions elèctriques i un de superior, el de Transport i logística.

Aquesta eina s'habilita a causa de la situació que s'ha produït aquest inici de curs en la qual milers d'alumnes de Catalunya han quedat fora de la matriculació en graus mitjà i superior per manca de places. El Consell Comarcal del Vallés explica en un comunicat que ha demanat participar en la taula de planificació de la Formació Professional a Catalunya "per poder garantir l'oferta formativa que necessita el Vallès Occidental". A més, el Consell detalla que s'han de tenir en compte les "peculiaritats del territori, la demanda formativa i el mapa d'oferta existent" per tal que es puguin evitar situacions com la que s'està donant actualment, amb milers de joves que encara no saben com hauran d'afrontar els seus estudis.

 

Foto: Per manca de places hi ha persones que no han pogut per la matrícula / Adobe Stock

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Crida ciutadana a formar part del nou Consell Municipal de Medi Ambient que es reuneix avui
15 Abr 2024 09:04 - RedaccióCrida ciutadana a formar part del nou Consell Municipal de Medi Ambient que es reuneix avui

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha convocat el Consell Municipal de Medi Ambient per a avui 15 d’abril [ ... ]

La Mostra d'Ensenyament programa 'Diàlegs de Futur: de l'aula a la feina
11 Abr 2024 11:28 - RedaccióLa Mostra d'Ensenyament programa 'Diàlegs de Futur: de l'aula a la feina

La Regidoria de Joventut organitza avui en el marc de la Mostra d’Ensenyament la taula rodona Diàlegs [ ... ]

Nova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres
11 Abr 2024 10:09 - RedaccióNova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres

Aquest divendres 12 d'abril Ràdio Santa Perpètua oferirà una altra edició del programa radiofònic [ ... ]