hola

Iron for Gàmbia són les primeres jornades esportives a Decathlon Mollet del Vallès que estaran dedicades al projecte de l'ONGD de Santa Perpètua Asperpol. L'esdeveniment tindrà lloc el 23 d'octubre de 9 h a 21 hores i es començarà a promocionar a partir d'aquest dissabte 18 de setembre.

Es farà el dia 23 d'octubre perquè es commemora el Dia Mundial d'Acció per a la Supervivència Infantil i perquè el projecte d'Asperpol per Gàmbia pel qual es recolliran fons està dedicat a la infància. L'ONGD perpetuenca vol construir un mur perimetral a l'escola de Jarra Sukuta que va rehabilitar l'any 2019 per evitar que animals entrin a la zona de pati i a les aules de l'escola.

Decathlon Mollet del Vallès organitzarà en aquestes jornades activitats diverses, tallers gratuïts per a tota la clientela i tornejos de pàdel i bàsquet de dotze hores de durada. El triatleta i membre de l'ONGD Asperpol, Carlos Castellano, ha anunciat que la missió de l'Iron for Gàmbia serà "fer accessible l'esport a través d'activitats diverses i donar suport a un projecte solidari i inclusiu".

Decathlon Mollet és la botiga més gran de la cadena i amb múltiples espais. Per això es podrà fer masterclass a l'exterior, una piscina per provar material, cintes per córrer i pistes de pàdel i bàsquet. Castellano es mostra molt il·lusionat amb aquest esdeveniment.

L'objectiu per a Asperpol serà donar-se a conèixer i aconseguir fons per al projecte d'Asperpol per Gàmbia 2022 relacionat amb l'escola de Jarra Sukuta. Carlos Castellano ha anunciat que es farà una campanya de mecenatge.

A partir de demà es començarà a explicar a través de Decathlon i de les xarxes socials d'Asperpol el programa d'activitats de la Iron for Gàmbia i s'obriran les inscripcions a les mateixes.


Foto: Viatge recent d'Asperpol a Gàmbia per fer el seguiment dels projectes que tenen en marxa / Asperpol

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]