hola

L'emissora municipal Ràdio Santa Perpètua estrenarà nova temporada el dia 13 de setembre amb algunes novetats. Gemma Abasolo presenta el nou magazín juvenil de dilluns a divendres de 17 a 19h sota el nom Jo mai mai i es basarà en música, entreteniment i confessions. Abasolo també aproparà la música en català al Rebombori de 15 a 16 h i els dijous La tertúlia de la Ràdio. El magazín Fem matí, presentat per l'Andrés Aracil, anirà aquesta temporada de 10 a 13 h i continuarà en la mateixa línia. Aracil també presenta el nou programa diari Musicalitza't de 13.30 a 15 h on tindran cabuda novetats discogràfiques, entrevistes musicals i agenda de concerts. Ràdio Santa Perpètua continua amb l'aportació de col·laboradors que ofereixen programació variada cada dia de 16 a 17 h amb Plus d'elegància, La llanterna màgica, EGB FM, El Bagul clàssic i també a les 20h amb Recanvi climàtic, Vickingo Rock, Reunió d'escala i a les 21h amb els espais Os quedan dos deseos, Paseando por el sur, El racó de l'artista i Baskerville hotel. També seguiran els col·laboradors del programes de cap de setmana Coblejant, El club del country, De més enllà, Viaje al reino del metal i L'hora del conte.

Com a novetats s'incorpora el programa El pop d'abans molava més, de Roger Gascón, els dimecres de 21 a 22 hores. Aquest serà un programa fresc per a redescobrir artistes interessants de diverses èpoques del segle passat. A més, Ràdio Santa Perpètua comptarà amb ActualiCat els divendres de 16 a 17 hores, un programa setmanal on es fa un repàs a l'actualitat musical de casa nostra. També s'inclou en la nova temporada Un programa infame, una proposta d'humor que s'emetrà els dissabtes de 14 a 15 hores.

Als informatius també es presenten canvis. L'Informatiu Matí començarà a les 9 h i tindrà una durada d'una hora on s'inclouran entrevistes amb els serveis municipals i entitats. L'Informatiu Migdia continua a les 13 h (repetició a les 19 i 22h) i butlletins a les 12, 15 i 17 h. Els dilluns al vespre també continua el programa d'informació esportiva La Veu de l'Esport. Tota la informació a radio.staperpetua.org.

 

Foto: Control tècnic de Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]