hola

La Policia Local va detenir dissabte 4 de setembre a la tarda tres veïns de Santa Perpètua per un presumpte robatori amb violència i altres dos en grau de temptativa, segons el mateix cos policial. Dos dels detinguts són menors d'edat que es van posar a disposició de la Fiscalia de Menors. El major d'edat té antecedents per fets similars.

Els fets es van produir per les rodalies de la fira d'atraccions i la víctima va donar avís a la patrulla que durant tots els dies ha estat per la zona. Els agents van localitzar els presumptes autors i estaven en possessió dels objectes sostrets. La Policia també va rebre l'avís d'altres dos joves que van alertar d'intents de robatori per part suposadament dels mateixos autors.

El cap de la Policia Local, Xavier López, ha explicat que la rapidesa en l'avís de la víctima i la proximitat dels agents van facilitar la localització i detenció dels autors. López ha comentat que aquests robatoris amb intimidació entre joves es donen a vegades tot i que no són habituals al municipi. El cap de la Policia Local ha subratllat que els joves veuran quines són les conseqüències dels seus actes i que se'ls pugui corregir i reeducar.

Balanç de Festa Major

La Policia Local de Santa Perpètua ha fet balanç a la Festa Major 2021 que assegura ha estat tranquil·la i sense incidents pel que fa a les activitats organitzades per l'Ajuntament i les entitats participants com la Casa de Andalucía, el Casal Popular Pit-roig i el Centro Cultural Andaluz. No obstant això, sí que es van registrar les nits de divendres i dissabte botellots en la zona industrial.

El cap de la Policia Local, Xavier López, es va mostrar molt satisfet del compliment de les mesures del Procicat que va fer la ciutadania en general. La fira d'atraccions, que era una de les novetats i hi havia expectació per saber com funcionaria, va aplicar les mesures pautades i segons López va funcionar prou bé.

Divendres a través de grups de xarxes socials amb usuaris restringits es va convocar una trobada a Santa Perpètua, a la zona del Parc de la Ribera, carrer de les Minetes i Camí de l'Aplec a la qual van respondre centenars de vehicles. El cap de la Policia Local ha explicat que es va intentar evitar que s'instal·lessin amb una primera actuació que va evitar que fos més gran la concentració.

López ha puntualitzat que la majoria de vehicles eren de fora de Santa Perpètua i que va coincidir en el dia amb d'altres trobades de vehicles al Vallès. El cap de la Policia Local comenta que aquestes situacions s'han començat a donar a Catalunya amb el confinament.

Foto: Imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]

Educació proposa xerrades telemàtiques per a famílies
22 Mar 2024 14:02 - RedaccióEducació proposa xerrades telemàtiques per a famílies

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua ofereix a les famílies un nou cicle de xerrades [ ... ]