hola

L'Hospital de Mollet ha iniciat la licitació per redactar i executar les obres d'ampliació de les Urgències. Segons explica el centre sanitari en un comunicat, aquesta acció té l'objectiu de donar resposta a l'augment de la població de referència i a les demandes especialitzades d'atenció urgent, aixó com a les necessitats que ha provocat la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta obra dotarà al Servei d'Urgències de gairebé 500m2 més i els nous espais augmentaran un 30% el nombre de punts d'atenció, 10 més que els actuals. Tal com explica l'Hospital al comunicat, el projecte està dissenyat per "establir una atenció especialitzada i diferenciada per a pacients fràgils, pediàtrics, traumatològics o agitats". A més, està previst que aquesta estructura tingui "circuits sectoritzats per a pacients respiratoris" i així donar resposta a les demandes que està generant la pandèmia.

Les empreses que estiguin interessades disposen fins al 18 d'octubre per presentar la seva oferta i l'Hospital preveu que seran 11 mesos d'obres de reforma i ampliació per així poder posar en marxa les noves instal·lacions a finals de l'any 2022. Segons detalla el centre sanitari, la inversió prevista és d'1,3 milions d'euros per al projecte executiu i l'obra i d'uns 400 mil euros per a tot l'equipament necessari.

Pel que fa a l'estat de la pandèmia, a l'Hospital de Mollet el nombre d'ingressos per Covid-19 es manté estable. Hi ha nou persones ingressades i aquesta setmana hi ha hagut una defunció.

 

Foto: El servei s'ampliarà gairebé 500 metres quadrats / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]