hola

SPSolidària ha renovat la seva junta en l'assemblea general de socis celebrada el 9 de juliol. La presidenta de l'entitat continua sent Lídia Aymerich, però el vicepresident ara és Ismaila Camara que substitueix a Ousmane Sall. La secretaria també canvia i ara recau en Míriam Salgado substituint Toni Tirabasso. El tresorer continua sent Jerónimo Pazo i els vocals de la nova junta són Manel Llord, Estrella Núñez i Ibrahima Soumare.

En el decurs de l'assemblea es va aprovar la memòria d'activitats i econòmica de 2020. Durant l'any passat SPSolidària va gestionar uns 72 mil euros en projectes de cooperació al desenvolupament. Un dels projecte va ser el de construcció d'un magatzem i compra de molins de gra a Tifariti i al mateix campament de refugiats sahrauís la construcció d'un centre materno-infantil. També s'ha fet un projecte de millora energètica per al subministrament d'aigua potable a Dafort, Mauritània.

Un dels projectes que no es van poder fer el 2020 i tampoc aquest 2021 ha estat les colònies per a infants refugiats sahrauís Vacances en Pau. La situació pandèmica dels dos anys i l'actual situació bèl·lica entre el Sàhara Occidental i el Marroc impedeix la celebració. L'ONGD local ha volgut mostrar el seu suport a la població sahrauí.

La presidenta de SPSolidària, Lídia Aymerich, ha explicat que s'han substituït els càrrecs de secretari i vicepresident per decisió de les persones que fins ara ocupaven aquests llocs i ha subratllat que durant el 2020 s'han redactat i executat tres projectes que beneficien a les dones ja que és un dels elements claus del treball de SPSolidària.


Foto:Assemblea de SPSolidària / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]