hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha fet millores al Camí del Cementiri per tal que la via guanyi en seguretat. En els darrers dies s'han instal·lat senyalitzacions de prohibit circular a més de 20 km/h i s'han col·locat uns elements per impedir l'estacionament. Des de la Regidoria de Via Pública es puntualitza que en aquest vial, al no tenir vorera, sempre ha estat prohibit estacionar, tot i que molts vehicles ho feien. Els carrers de plataforma única tenen la prohibició d'aparcament perquè sinó s'impedeix la circulació dels vianants de forma segura.

Aquestes millores s'han realitzat arran d'una queixa ciutadana al programa Línia directa amb l'alcaldessa de Ràdio Santa Perpètua. La demanda era evitar la velocitat excessiva dels vehicles que utilitzen aquest vial. La comissió de Via Pública va decidir senyalitzar la velocitat màxima de 20 km/h a l'inici del Camí del Cementiri en la cruïlla amb el carrer de Sant Isidre i en la cruïlla amb el carrer de la Creueta. No obstant això, es sub ratlla des de Via Pública que la nova llei de trànsit, que és vigent des de l'11 de maig, limita tots els carrers de plataforma única a aquesta velocitat màxima.

La instal·lació de bandes per fer minorar la marxa és inviable perquè el pendent del carrer és superior al 6% i la normativa diu que no es pot fer, segons informa l'Ajuntament. La intenció municipal també és col·locar alguns dies el radar pedagògic per sensibilitzar els conductors que fan servir aquesta via.


Foto: Entrada al Camí del Cementiri des del carrer de Sant Isidre / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]