hola

El CAP La Florida es mantindrà obert de manera parcial durant el mes d'agost, segons ha anunciat Salut al Consistori perpetuenc. Continuarà sent l'equipament de referència com a punt d'atenció continuada (PAC) de 20 h a 8 h de dilluns a divendres i les 24 hores dels caps de setmana i festius. També, del 2 d'agost al 3 de setembre, als matins de dilluns i dijous de 8 a 11 hores oferirà el servei d'extraccions sanguínies i d'infermeria de malalts crònics.

Les persones que necessitin visitar-se amb el metge de família hauran de desplaçar-se fins al CAP Santa Perpètua ja que la combinació de les vacances del personal farà que totes les consultes es facin a l'edifici de l'avinguda de mossèn Jacint Verdaguer. Aquest horari és un canvi destacat de la política de l'Institut Català de la Salut (ICS), ja que des que el CAP La Florida va obrir les seves portes l juliol de 2010 mai havia prestat servei durant el mes d'agost. Els responsables sanitaris sempre han argumentat la impossibilitat de prestar el servei degut a les vacances del personal i a les limitacions de quantitat de professionals. Però aquest any sí que han pogut organitzar-se de manera que s'obrirà sis hores al matí cada setmana.

La regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, ha destacat que "com a Ajuntament i com a usuàries ens agradaria que el servei al CAP La Florida es donés al 100%, però també hem de dir que després d'aquest any tan dur de pandèmia, l'esforç que fa el personal sanitari del centre d'assistència primària és d'agrair". La regidora també ha recordat que "sobretot el més important és no perdre el servei com havia passat els anys anteriors" i que "mica en mica anem guanyant aquest servei perquè els malalts no fan vacances". Santa Perpètua va recuperar les urgències nocturnes al CAP La Florida el 2 de novembre passat.

 

Foto: CAP La Florida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]