hola

Aquest dilluns han començat les obres de millora del CAP Santa Perpètua. Els treballs consisteixen principalment en l'adequació d'un nou espai per a l'àrea d'extraccions, que ara s'ubica al soterrani i que es traslladarà a la planta baixa, amb la resta de consultes. L'actuació pretén facilitar l'accés d'aquest servei a persones amb mobilitat reduïda. El projecte també inclou l'ampliació de consultes i l'habilitació de finestres per millorar la ventilació dels espais de l'ambulatori, segons ha informat la regidora de Salut Pública, Sandra Gómez.

En una primera fase, les obres s’executaran a la planta baixa del CAP. Durant el període d’aquesta intervenció, els usuaris hauran d’accedir al soterrani del CAP, on actualment es fan les extraccions i la vacunació, a peu per la rampa de l’esquerra. L’objectiu de les obres és crear una nova zona d’extraccions i de vacunació i també dur a terme millores funcionals a les consultes. En cap cas l’atenció assistencial es veurà afectada, segons ha informat l'ICS en un comunicat.

El període d'execució de les obres és dei quatre mesos. La regidora de Salut confia que entre octubre o novembre es pugui gaudir ja de la reforma del centre sanitari.

Sandra Gómez ha demanat també paciència a la ciutadania per aquestes obres, que en principi no afectaran al desenvolupament de l'atenció sanitària. D'altra banda, la Regidoria de Salut ha fet una crida a la responsabilitat per no estacionar els vehicles en les places d'aparcament destinades a persones amb mobilitat reduïda i que estan situades a l'avinguda de Jacint Verdaguer prop del CAP. L'Ajuntament recomana als usuaris i usuàries del CAP , que si es desplacen al centre sanitari en vehicle, estacionen el cotxe en l'aparcament del barri de Can Folguera.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB
15 Abr 2024 17:16 - RedaccióL'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a [ ... ]

Joventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès
15 Abr 2024 10:06 - RedaccióJoventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès

Avui 15 d'abril s'han obert les inscripcions per participar al Taller Em comprenc, eines per a [ ... ]